Libertas VR1 ziet vorm stijgen

Zondag 06-10-2019
DRIESUM - Langzamerhand worden de contouren zichtbaar van het sterk vernieuwd Libertas VR1. Het vertrek van de beide sterspeelsters Simone Hofer (Drachtster Boys) en keepster Jessica Jurg (gestopt) werd gecompenseerd door het aantrekken van nieuw zaalvoetbaltalent.

Van de beloften van sc. Heerenveen is de in Drachten wonende Esther Dekker overgekomen. De zusjes Mariska en Linda Bosma hebben (Heerenveense Boys) hebben de noppen van de veldvoetbalschoenen verwijderd en zijn nu alleen nog maar actief in de zaal. De ogen en oren van de scouts van Libertas was het talent van Keepster Romy Elsenga uit Buitenpost zeker niet ontgaan. Zij keepte bij Broekster Boys wekelijk de sterren van de hemel. Libertas VR1 had weinig te duchten van Drs. Vijfje 2.

Het was al een klein wonder dat de ruststand maar 0-2 was. Esther Dekker en Marije Miedema zorgden voor de productie. Na de korte onderbreking kwam het team pas echt op stoom. Zowel Sam Bosma als Marije Miedema wisten beiden drie keer te scoren. Eindstand 0-8. Volgende week staat in de Sikkemahal de kraker tegen Exstudiantus VR1 op het programma.

Op de foto: Esther Dekker.

terug naar overzicht
Op de foto Esther Dekker
© Foto's: Eigen foto

Vandaag op de radio

00:00-18:00 | RTV NOF Nonstop
18:00-19:00 | Lytse klankjes
19:00-21:00 | Gospel Time
21:00-22:00 | Geloven & Beleven
22:00-00:00 | RTV NOF Nonstop
Klik hier voor programma- informatie