Meetrainavonden Stertil Survivalrun 2020 · Foto('s): Eigen foto
  Eigen foto

Meetrainavonden Stertil Survivalrun 2020

maandag 10 februari 2020

Op 17, 20, 24 en 27 februari organiseert Stichting Survival Kootstertille trainingsavonden voor onervaren deelnemers aan de Stertil Survivalrun 2020. Deze avonden zijn bedoeld om kennis te maken met de survivalsport. De trainingen vinden plaats op het trainingsterrein van Stichting Survival Kootstertille.

8 maart is het weer zover: de 19e Stertil Survivalrun in Kootstertille! Met verschillende wedstrijdcategorieën, zowel jeugd als volwassenen, en uitdagende hindernissen belooft het ook dit jaar weer een spektakel te worden! Naast de wedstrijdcategorieën zijn er ook de Recreatieve-, Ouder-Kind- en de Funrun. Deze runs zijn geschikt voor de minder ervaren lopers. Ook weer van de partij is een team-run waarbij een team van 4, ervaren, atleten elkaar moet helpen het parcours tot een goed einde te brengen. In totaal zullen ruim 1300 deelnemers de uitdaging en het gevecht met de elementen aangaan.

Om ervoor te zorgen dat ook de minder ervaren lopers goed aan de start verschijnen organiseert Stichting Survival Kootstertille ook dit jaar weer speciale trainingsavonden. Tijdens deze avonden worden de basistechnieken van de survivalrun bijgebracht. De trainingsavonden zijn gratis en starten alle dagen om 19:00 uur aan de Oastkern 51 in Kootstertille.

Iedereen die geïnteresseerd is in deze training kan zich opgeven via de website: https://www.survival-kootstertille.nl/stertil-survival-run/contact of via infobikkels@gmail.com

Vandaag op de radio

 • 00:00 - 18:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
 • 18:00 - 20:00
  Bertus Hatzmann
  Bertus Hatzmann van 18.00-20.00 uur met muziek en info.
 • 20:00 - 22:00
  Weekend Kick-Off
  Weekend Kick-Off is een programma wat vooral gericht is op jongeren. In dit programma wordt van alles besproken...
 • 22:00 - 00:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
© 1989 - 2020 RTVNOF · · Regio · Historie · Sport · Ondernemend · Agenda · Uitzending gemist · Contact · Privacy Statement RTV NOF · Disclaimer · Organisatie · Vrijwilliger worden?