Mevrouw G. Veenstra uit De Westereen verdient een pluim · Foto('s): 

Mevrouw G. Veenstra uit De Westereen verdient een pluim

maandag 04 mei 2015

Mevrouw G, Veenstra uit De Westereen verdient een Pluim. Zij viel in de prijzen door mee te doen aan de landelijke campagne “Lege batterijen? Lever ze in en WIN!” van Stibat (Stichting Batterijen). Met haar deelname bewijst de inwoonster uit De Westereen zichzelf en het milieu een uitstekende dienst.

Tien lege batterijen

Door lege batterijen in te leveren, maak je elke maand kans op het winnen van een reischeque ter waarde van € 2000, – en 50 Blauwe Pluimen. Hoe? Door je naam, adres en telefoonnummer op een briefje te schrijven en dat samen met tien lege batterijen in een zakje te stoppen. Dit zakje gooi je in de inzamelton of -box bij één van de ruim 24.000 deelnemende supermarkten en andere winkels. Inleveren kan ook bij het gemeentedepot of de chemokar. Elke maand is er een trekking uit de door Stibat opgehaalde zakjes met batterijen. Op www.legebatterijen.nl worden elke maand de winnaars bekendgemaakt.

Werken aan schonere planeet

Stibat zamelt zo veel mogelijk batterijen in voor recycling. Oude batterijen krijgen een nieuw leven, bijvoorbeeld als kaasschaaf, zaklamp of fiets. Bovendien komen stoffen die schadelijk kunnen zijn voor het milieu, niet in de bodem terecht. Zo werken we aan een schonere planeet. Door lege batterijen in te leveren, help je daar fantastisch bij! Geen lege batterijen in de afvalbak, maar in de ton bij speciale inzamelpunten. Dat verdient een Pluim.

Een Pluim is een geweldige belevenis. Om zelf van te genieten of samen met vrienden en familie. Naar een attractiepark of museum bijvoorbeeld. Een workshop volgen of een dagje naar de sauna. Er zijn Pluimen in verschillende kleuren. Winnaars krijgen een Blauwe Pluim die bij besteding minstens € 50, – waard is.

Wie vrienden, familie en kennissen op deze actie wil wijzen, kan dat via Facebook doen. Stibat volgt daar welke belevenissen de winnaars uitkiezen en wat hun ervaringen zijn als zij die Pluimen eenmaal hebben verzilverd. Winnaars wordt daarom gevraagd een berichtje achter te laten op facebook.com/legebatterijen

Auteur: Redactie RTVNOF
Heb jij nieuws of een opmerking? Stuur de redactie een WhatsApp.
Stuur je tip, video of foto's naar:
  0511-441202 of   tip@rtvnof.nl.
Mevrouw G. Veenstra uit De Westereen verdient een pluim · Foto('s): 
  

VANDAAG OP DE RADIO

105.0 - 105.8 - 107.0 - 107.3 - 107.8 FM
 • 00:00 - 07:00
  It lûd fan Stêd, Waad en Wâlden
  Non-stop muziek met (regio)nieuws en weer.
 • 07:00 - 09:00
  De moarnsshow
  Overzicht van nieuwsreportages & weerbericht en hoofdpunten van het nieuws.
 • 09:00 - 19:00
  It lûd fan Stêd, Waad en Wâlden
  Non-stop muziek met (regio)nieuws en weer.
 • 19:00 - 21:00
  Gospel Time
  Tjerkje Broersma
 • 21:00 - 23:00
  Wat Draaie Menu
  Martin van der Velde
 • 23:00 - 00:00
  It lûd fan Stêd, Waad en Wâlden
  Non-stop muziek met (regio)nieuws en weer.
© 1989 - 2024 RTVNOF · Contact · Tip de redactie · Ingezonden brieven · Disclaimer · Privacy Statement RTV NOF · Vrijwilliger worden?