VV Kollum MO19 op weg naar het kampioenschap · Foto('s): Eigen foto's
  Eigen foto's

VV Kollum MO19 op weg naar het kampioenschap

zondag 12 mei 2019

Met de sportieve aanmoedigingen van coaches Victor van der Veen (Kollum) en Gert Walinga (Oerterp) werd er een geweldige wedstrijd gespeeld. De nummer 1 en 2 van de competitie in een rechtstreeks duel.

Bij winst lopen wij uit op Oerterp en bij verlies komen ze dichterbij. De eerste helft wisselen de kansen van beide teams en zorgen de keepers ervoor dat de spaarzame kansen niet kunnen worden benut. Bij rust is het 0-0 en ook in de tweede helft wisselen de kansen per 5 minuten. De meiden hebben de laatste week al 2 wedstrijden gespeeld en in de tweede helft kun je dat merken. Door veelvuldig te wisselen kunnen ze gelukkig met 11 speelsters de wedstrijd uitspelen en stellen de overwinning met 1-0 zeker.

Woensdag 15 mei om 19.30 uur spelen ze thuis tegen Roden en bij winst kunnen ze grote stappen maken naar het kampioenschap. Dus hierbij een oproep aan alle supporters van de MO19, kom de meiden woensdag aanmoedigen!

• 00:00 - 07:00
  • 07:00 - 09:00
  • 09:00 - 10:00
  • 10:00 - 16:00
  • 16:00 - 17:00
  • 17:00 - 18:00
  • 18:00 - 19:00
  • 19:00 - 21:00