Mooie overwinning VV De Wâlden tegen SC Bolsward · Foto('s): Lia van der Weg
  Lia van der Weg

Mooie overwinning VV De Wâlden tegen SC Bolsward

dinsdag 05 november 2019

Na de nederlaag van vorige week waren de mannen van de Wâlden gebrand op een overwinning. Na 4 minuten stond de 1-0 al op het scorebord. Een perfect genomen hoekschop van Bauke Bruining kon bij de tweede paal makkelijk worden ingekopt door Wieger Sikkema.

In de 20e minuut werd Def Mesic weggestuurd op randje buitenspel. De goed leidende scheidsrechter liet terecht doorspelen en Def kon beheerst binnen schieten: 2-0. Tevens was dit de ruststand.

Na rust moest Bolsward komen en zo ontstond er voor de aanvallers van de Wâlden nog meer ruimte achter de verdediging. Dit resulteerde in de 70ste minuut in de 3-0 door Bauke Bruining. In de slotfase kon Wieger zijn tweede van de wedstrijd maken en zo werd de 4-0 eindstand bereikt. Een prima overwinning tegen een goede tegenstander.

Volgende week een uitwedstrijd tegen Bakkeveen waar de mannen van trainer Huizing vol vertrouwen naartoe zullen gaan.

• 00:00 - 07:00
  • 07:00 - 09:00
  • 09:00 - 10:00
  • 10:00 - 16:00
  • 16:00 - 17:00
  • 17:00 - 18:00
  • 18:00 - 19:00
  • 19:00 - 21:00