Mulder Agro en Lampex Dantumadiel in de Weekend Nieuwsshow · Foto('s): Lisa Taekema
  Lisa Taekema

Mulder Agro en Lampex Dantumadiel in de Weekend Nieuwsshow

zaterdag 19 september 2015

Het radioprogramma De Weekend Nieuwsshow ontving zaterdag een keur aan gasten. Zo blikte men terug op grote brand bij Mulder Agro en keek de show vooruit naar het survivalevenement Lampex Dantumadiel.

Theo Mulder van Mulder Agro BV stond stil de fikse brand die een loods van het bedrijf volledig in as legde. Mulder zei dat over de oorzaak van het vuur nog niets bekend is.

Wethouder Roelof Bos kwam langs om uitleg te geven over de ondertekening van het convenant Stichting Leergeld. Dit om kinderen uit gezinnen die het niet breed hebben, financiële ondersteuning te bieden bij sport- en schoolactiviteiten.

Sjouke Faber van de MFA commisie Anjum was dan weer opgetogen over het enthousiaste onthaal van de raadsleden van Dongeradeel op de plannen voor het nieuwe MFA en NAM kantoor in Anjum.

Tot slot besteedde het programma nog aandacht aan de Lampex Dantumadiel. Organisator Otte van der Weide blikte alvast vooruit op wat er de deelnemers van het populaire survivalevenement over twee weken te wachten staat.

De Weekend Nieuwsshow is terug te beluisteren via www.rtvnof.nl of van 11-14 uur tijdens de herhaling op zondag.

Auteur: Redactie RTVNOF
Mulder Agro en Lampex Dantumadiel in de Weekend Nieuwsshow · Foto('s): Lisa Taekema
  Lisa Taekema

VANDAAG OP DE RADIO

107.0 - 107.3 - 105.8 FM
 • 00:00 - 16:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
 • 16:00 - 18:00
  Op naar het weekend!
  Peter Visser neemt je mee het weekend in met gezellige muziek.
 • 18:00 - 20:00
  Hits op Freed
  Het interactieve Nederlandstalige verzoekprogramma van Sjoerd Gjalt de Vries. Beleef het elke vrijdagavond mee. Bij Hits op Freed worden er naast liedjes ook leuke interviews uitgezonden en kun je naar de studio bellen om een plaatje aan te vragen. Voor ieder wat wils: Hits op Freed, elke vrijdag van 18.00 tot 20.00 uur.
 • 20:00 - 00:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!

VANDAAG OP DE RADIO

105.0 - 107.8 FM
© 1989 - 2023 RTVNOF · Contact · Tip de redactie · Ingezonden brieven · Disclaimer · Privacy Statement RTV NOF · Vrijwilliger worden? · Externe Radio