Mulder Agro en Lampex Dantumadiel in de Weekend Nieuwsshow · Foto('s): Lisa Taekema
  Lisa Taekema

Mulder Agro en Lampex Dantumadiel in de Weekend Nieuwsshow

zaterdag 19 september 2015

Het radioprogramma De Weekend Nieuwsshow ontving zaterdag een keur aan gasten. Zo blikte men terug op grote brand bij Mulder Agro en keek de show vooruit naar het survivalevenement Lampex Dantumadiel.

Theo Mulder van Mulder Agro BV stond stil de fikse brand die een loods van het bedrijf volledig in as legde. Mulder zei dat over de oorzaak van het vuur nog niets bekend is.

Wethouder Roelof Bos kwam langs om uitleg te geven over de ondertekening van het convenant Stichting Leergeld. Dit om kinderen uit gezinnen die het niet breed hebben, financiële ondersteuning te bieden bij sport- en schoolactiviteiten.

Sjouke Faber van de MFA commisie Anjum was dan weer opgetogen over het enthousiaste onthaal van de raadsleden van Dongeradeel op de plannen voor het nieuwe MFA en NAM kantoor in Anjum.

Tot slot besteedde het programma nog aandacht aan de Lampex Dantumadiel. Organisator Otte van der Weide blikte alvast vooruit op wat er de deelnemers van het populaire survivalevenement over twee weken te wachten staat.

De Weekend Nieuwsshow is terug te beluisteren via www.rtvnof.nl of van 11-14 uur tijdens de herhaling op zondag.

Mulder Agro en Lampex Dantumadiel in de Weekend Nieuwsshow · Foto('s): Lisa Taekema
  Lisa Taekema

VANDAAG OP DE RADIO

107.0 - 107.3 - 105.8 FM
 • 00:00 - 18:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
 • 18:00 - 19:00
  Hoezo Kleinkunst
  Hoezo Kleinkunst brengt u liedjes, sketsches en wetenswaardigheden vanaf het begin van de kleinkunst tot de jaren '90 van de vorige eeuw.
 • 19:00 - 20:00
  Fryslan Fan
 • 20:00 - 21:00
  Werom yn de tiid
  Werom yn de tiid is een programma mei muzyk ut de jierren '60 en '70.
 • 21:00 - 22:00
  Capriccio
  In Capriccio laat Haite Schukking veel verschillende soorten klassieke muziek de revue passeren en vertel daarbij iets over de achtergronden van elke compositie. Vaak geniet je meer van een muziekstuk, als je iets weet over het ontstaan ervan en over de drijfveren van de componist.
 • 22:00 - 00:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!

VANDAAG OP DE RADIO

105.0 - 107.8 FM
© 1989 - 2022 RTVNOF · Contact · Tip de redactie · Disclaimer · Privacy Statement RTV NOF · Vrijwilliger worden? · Externe Radio