My-LifeSlim Feanwâlden viert vijf jarig jubileum · Foto('s): 

My-LifeSlim Feanwâlden viert vijf jarig jubileum

maandag 12 oktober 2015

Al weer vijf jaar geleden startte Annie Visser haar praktijk in Feanwâlden en door de snelle groei haar tweede praktijk een jaar later in Dokkum. Annie heeft haar praktijken laten uitgroeien tot een begrip in de regio blijkt uit het feit dat bijna alle nieuwe cliënten komen door mond tot mond reclame.

Wat beweegt mensen in Friesland om te gaan afvallen. Annie; het merendeel toch gezondheid. Diabetes, hoge bloeddruk en uiteindelijk ernstige hart en vaataandoeningen doen mensen beseffen dat de gevolgen van langdurig overgewicht ingrijpend kunnen zijn. Vooral jonge moeders nemen hun verantwoordelijkheid voor het hele gezin. Ze willen een voorbeeld zijn voor hun kinderen en ze leren dat gezond eten best lekker is. Meer verse producten en minder zakjes en pakjes tref je aan in de recepten die ik mijn cliënten meegeef. Echt niet veel meer werk in de keuken en gemakkelijk te combineren binnen ieder gezin. Naast veel jonge moeders zie ik ook veel vrouwen in de overgang en ook veel vrouwen die maar een paar kilo kwijt willen, maar wat ze zelf niet lukt en het heeft even geduurd maar het percentage mannen begint flink te groeien in mijn praktijk.

Afvallen is geen Straf,maar een beloning van jouw wil!

Annie begeleid de mensen met veel plezier, ook als het eens een week niet lukt is het een uitdaging om samen naar een passende oplossing te zoeken. Het is geen dieet, wel een andere manier van leven. Daarom werkt de My-LifeSlim methode zo goed. Je hoeft niet streng te lijnen en je alles te ontzeggen, je mag gerust een wijntje en een Toastje. Je verandert hoe je omgaat met voeding, en je leert waar je op moet letten. We werken met supplementen waardoor je je niet futloos voelt en geen belangrijke bouwstoffen mist. Deze Supplementen bevatten onder andere eiwitten en vitamine B. De eiwitten helpen je lichaam om aminozuren aan te maken waardoor je stofwisseling slimmer wordt. Je verbrandt meer en je spieren blijven in stand, daarnaast zorgen we dat je bloedsuikerspiegel stabiel blijft, zodat je minder honger hebt en niet gauw de neiging hebt om te gaan snaaien.

Afvallen met begeleiding?

Dat werkt in de praktijk veel beter dan in u eentje aan de slag gaan.

Iets voor u?

Bij Annie krijgt u eerst een uitgebreid intake gesprek; ze meet dan ook uw lengte, gewicht, bloeddruk en vetpercentage en maakt een Persoonlijk Dag Schema voor u op maat. Ze houdt daarbij rekening met uw werk, sport, eetgewoontes, medicijngebruik en algemene gezondheid. Wat u vervolgens mag eten, komt gewoon uit de supermarkt en past bij ieder gezin. Wekelijks komt u zich bij haar wegen en meten en bespreekt u het resultaat.

Zo past u geleidelijk uw levensstijl aan.

Na het behalen van het gewenste gewicht bouwt u in drie weken de supplementen af en brengt u uw maaltijden in balans dat u niet meer afvalt.

Controleabonnement

De methode van My-LifeSlim gaat een stapje verder; na het bereiken van het streefgewicht kun je gebruik maken van een controleabonnement. Zo blijf je nog een jaar lang onder controle. Na een jaar heb je je nieuwe levensstijl helemaal ontwikkeld zodat je de rest van je leven er plezier van hebt.

In de maand oktober ontvangt  iedere nieuwe klant een leuke attentie bij de intake en ontvangt een controleabonnement (T.W.V€62.50) Gratis.

Denk aan Gister, Droom over Morgen, Maar begin Vandaag!

Kijk voor meer informatie op www.mylifeslim.com of neem contact op met Annie Visser annievisser@mylifeslim.com T. 0511-702063   www.facebook.com/mylifeslimveenwouden

Auteur: Redactie RTVNOF
Heb jij nieuws of een opmerking? Stuur de redactie een WhatsApp.
Stuur je tip, video of foto's naar:
  0511-441202 of   tip@rtvnof.nl.

VANDAAG OP DE RADIO

105.0 - 105.8 - 107.0 - 107.3 - 107.8 FM
  • 00:00 - 17:00
    It lûd fan Stêd, Waad en Wâlden
    Non-stop muziek met (regio)nieuws en weer.
  • 17:00 - 18:00
    Ouwe Meuk
    Leo Smidt
  • 18:00 - 19:00
    Willem yn 'e Jûn
    Willem Mulder
  • 19:00 - 20:00
    Fryslân Fan
    Jaap van der Laan
  • 20:00 - 21:00
    Werom yn de tiid
    Sietse Weistra
  • 21:00 - 00:00
    It lûd fan Stêd, Waad en Wâlden
    Non-stop muziek met (regio)nieuws en weer.
© 1989 - 2024 RTVNOF · Contact · Tip de redactie · Ingezonden brieven · Disclaimer · Privacy Statement RTV NOF · Vrijwilliger worden? · Externe Radio