Nederlands Techniek Kampioenschap bij Broekster-Wâlden · Foto('s): 

Nederlands Techniek Kampioenschap bij Broekster-Wâlden

vrijdag 02 oktober 2015

In de herfstvakantie wordt op donderdag 22 oktober het Nederlandse Techniek Kampioenschap (NTK) bij voetbaljeugdopleiding SJO Broekster-Wâlden in Damwâld georganiseerd. Het NTK is gebaseerd op de visie van René Meulensteen en staat garant voor kwaliteit, uitstraling en bovenal succes.

Door middel van Meulensteens unieke opleidingsmodel en trainingsmethodiek zal iedere jeugdspeler op zijn of haar niveau een beter rendement kunnen halen. De visie is om de spelers eerst de baas te laten worden over de bal door middel van coördinatie en voetenwerk. Vervolgens is het de bedoeling om spelers de één tegen één-situatie te laten domineren via diverse technische bewegingen, om zo het verschil te creëren in de wedstrijd.

Dit heeft René Meulensteen ook jarenlang bewezen bij de Jeugd-Academy van Manchester United en later bij het eerste elftal onder leiding van Sir Alex Ferguson. Alle voetballers die door René zijn getraind waren vol lof over zijn trainingen en aanpak ‘to become a better and bigger player’.

Cadeaus

Het Nederlands Techniek Kampioenschap is bedoeld voor jongens en meiden van 6 tot en met 14 jaar, ongeacht of iemand lid is van Broekster-Wâlden of überhaupt een voetbalvereniging. Het is zeer zeker een toegevoegde waarde voor jeugdspelers van alle niveaus. Vanaf 10.00 uur wordt er volop getraind met het aanleren en toepassen van techniekoefeningen in afwisselende oefen-, afwerk-, spel- en partijvormen zoals die ook werden toegepast in de Jeugd Academy van Manchester United.

Tussen de middag wordt er met z’n allen geluncht. Aan het eind van de middag worden de cadeaus uitgedeeld. Elke speler gaat namelijk met onder meer een voetbalshirt, voetbal, aandenken, diploma en observatierapport naar huis. Tevens wordt bekend gemaakt welke spelers met de beste voetbaltechniek worden uitgenodigd om op 1 november naar de grote landelijke finaledag op het NSC Papendal te komen.

Aanmelden

Om mee te doen aan het NTK op donderdag 22 oktober bij Broekster-Wâlden kan men zich aanmelden op de website via moves-skils.nl. Ook voor meer informatie kan men terecht op deze site.

Auteur: Redactie RTVNOF
Heb jij nieuws of een opmerking? Stuur de redactie een WhatsApp.
Stuur je tip, video of foto's naar:
  0511-441202 of   tip@rtvnof.nl.
Nederlands Techniek Kampioenschap bij Broekster-Wâlden · Foto('s): 
Nederlands Techniek Kampioenschap bij Broekster-Wâlden · Foto('s): 
  

VANDAAG OP DE RADIO

105.0 - 105.8 - 107.0 - 107.3 - 107.8 FM
  • 00:00 - 17:00
    It lûd fan Stêd, Waad en Wâlden
    Non-stop muziek met (regio)nieuws en weer.
  • 17:00 - 18:00
    Ouwe Meuk
    Leo Smidt
  • 18:00 - 19:00
    Willem yn 'e Jûn
    Willem Mulder
  • 19:00 - 20:00
    Fryslân Fan
    Jaap van der Laan
  • 20:00 - 21:00
    Werom yn de tiid
    Sietse Weistra
  • 21:00 - 00:00
    It lûd fan Stêd, Waad en Wâlden
    Non-stop muziek met (regio)nieuws en weer.
© 1989 - 2024 RTVNOF · Contact · Tip de redactie · Ingezonden brieven · Disclaimer · Privacy Statement RTV NOF · Vrijwilliger worden? · Externe Radio