Nieuw scorebord VV Anjum · Foto('s): Eigen foto
  Eigen foto

Nieuw scorebord VV Anjum

donderdag 11 januari 2018

Langs het hoofdveld van VV Anjum staat sinds kort een prachtig nieuw elektronisch scorebord. Met behulp van vrijwilligers en sponsoren werd dit project gerealiseerd.

Voorafgaand aan de wedstrijd VV Anjum 1 – S.C. Berlikum 1 werd het scorebord officieel geopend. Na een inleidend woord van voorzitter Nico Dijkstra, waarin alle sponsoren van het scorebord bedankt werden, werd met een druk op de knop het scorebord in werking gezet.

Een grote groep vrijwilligers en sponsoren is, van ontwerp tot realisatie, betrokken geweest bij dit project. De SMI uit Dokkum werd bereid gevonden om een deel van het staal te sponsoren. Uiteindelijk moest het gigantische frame voor behandeling vervoerd worden van Anjum naar Wolvega, Transportbedrijf Klaas Westra uit Dokkum wilde dit wel doen en stond op zaterdagmorgen klaar met een vrachtwagen.

De sponsorcommissie o.l.v. van Klaas-Jan Streekstra en Wiebe-Wessel Bos gingen op pad om sponsoren te werven en de Club van 100 o.l.v. Willem Postma en Sietze Jansma gaven aan het elektronische scorebord te willen sponsoren. Drie zaterdagen werd er op Sportpark It Kolkenfjild door een vaste groep vrijwilligers keihard gewerkt aan de realisatie van het scorebord met een prachtig mooi resultaat tot gevolg.

Het scorebord is gesponsord door:
– Scheepspark B.V. te Lauwersoog
– Club van 100 – V.V. Anjum te Anjum
– Brant Visser Transport en Warehousing te Heerenveen
– Coop Supermarkt Rosier te Anjum
– Ernst en Jansma Schilders te Anjum/Dokkum
– Gebr. Van der Kooi te Dokkum
– Bouwbedrijf Hiemstra te Anjum
– Topwurk Uitzendbureau te Dokkum
– Frequent Beveiliging te Metslawier
– Witgoed reparatie Terpstra te Anjum
– SMI Groep te Dokkum
– Klaas Westra Transport te Dokkum

Het bestuur van VV.Anjum wil op deze wijze haar sponsoren, betrokken vrijwilligers en commissies ongelofelijk bedanken voor hun aandeel in het scorebord.

Foto v.l.n.r. Wiebe Wessel Bos, Klaas Jan Streekstra (sponsorcommissie), Willem Postma, Sietze Jansma (Club van 100), Nico Dijkstra (voorzitter) – eigen foto

Vandaag op de radio

 • 00:00 - 18:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
 • 18:00 - 19:00
  Hoezo Kleinkunst
  Hoezo Kleinkunst brengt u liedjes, sketsches en wetenswaardigheden vanaf het begin van de kleinkunst tot de jaren '90 van de vorige eeuw.
 • 19:00 - 20:00
  Fryslan Fan
 • 20:00 - 21:00
  Werom yn de tiid
  Werom yn de tiid is een programma mei muzyk ut de jierren '60 en '70.
 • 21:00 - 00:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
© 1989 - 2020 RTVNOF · · Regio · Historie · Sport · Ondernemend · Agenda · Uitzending gemist · Contact