Nieuwe bibliotheek in Nes op Ameland opent haar deuren

donderdag 26 maart 2009

Maandag 6 april vanaf 9:00 uur gaat de gloednieuwe bibliotheek van Nes open. Iedereen is welkom de bibliotheek te bekijken, boeken te lenen of lid te worden. De bibliotheek van Hollum gaat begin juni open. Beide bibliotheken worden op een later tijdstip nog officieel geopend.


Bibliotheken op Ameland open!
De openingstijden van de bibliotheek zijn gelijk aan de openingstijden van de VVV. Leden kunnen tijdens de openingstijden zelf hun boeken lenen en inleveren via de zelfservicebalie. Er zijn medewerkers aanwezig die hierover tekst en uitleg geven. Om te vieren dat er een nieuwe bibliotheek is, kan men profiteren van een eenmalige actie: nieuwe leden krijgen in de periode van 6 april tot 30 juni een korting van €5,- op het abonnementsgeld. U betaalt maar €25,- in plaats van € 30,- voor het eerste jaar lidmaatschap.


Voor leden van de bibliobus wordt het lidmaatschap automatisch voortgezet. Men krijgt een nieuwe pas die op te halen is in de bibliotheek tegen inlevering van de oude bibliobuspas. Ook krijgen de  leden dan een leuke attentie. Met deze bibliotheekpas kunt u bij alle bibliotheken in Friesland terecht.


Bibliotheken Noordoost Fryslân
Streeft ernaar altijd bereikbaar te zijn; fysiek of digitaal. De bibliotheek is toegankelijk voor alleslezers, niet-lezers en mensen die moeite hebben met lezen, voor mensen vol ambitie en voor mensen die zoekende zijn naar hun plek in de samenleving. Ze is onafhankelijk, iedereen is welkom en ze streeft ernaar voor iedereen ook fysiek toegankelijk te zijn. Ze is sociaal en komt graag in contact met mensen en hecht belang aan persoonlijk contact.

Auteur: Redactie RTVNOF
Heb jij nieuws of een opmerking? Stuur de redactie een WhatsApp.
Stuur je tip, video of foto's naar:
  0511-441202 of   tip@rtvnof.nl.

VANDAAG OP DE RADIO

105.0 - 105.8 - 107.0 - 107.3 - 107.8 FM
 • 00:00 - 17:00
  It lûd fan Stêd, Waad en Wâlden
  Non-stop muziek met (regio)nieuws en weer.
 • 17:00 - 19:00
  Hitz op Tongersdei
  Sjoerd Gjalt de Vries
 • 19:00 - 20:00
  Jazz Go Blue
  Gert Nitters
 • 20:00 - 21:00
  Country Trail
  Albert de Vries
 • 21:00 - 00:00
  It lûd fan Stêd, Waad en Wâlden
  Non-stop muziek met (regio)nieuws en weer.
© 1989 - 2024 RTVNOF · Contact · Tip de redactie · Ingezonden brieven · Disclaimer · Privacy Statement RTV NOF · Vrijwilliger worden? · Externe Radio