Nieuwe bouwkavels in De Westereen · Foto('s): 

Nieuwe bouwkavels in De Westereen

woensdag 16 januari 2019

‘Meer bouwkavels in de dorpen realiseren.’ Dit goede voornemen van het college van de gemeente Dantumadiel gaat in 2019 in vervulling. In het uitbreidingsplan ‘De Westereen-East’ zijn er diverse kavels beschikbaar, voor twee-onder-een-kap-woningen en vrijstaande woningen. Daarnaast vraagt de gemeente aan ontwikkelaars en aannemers om met een plan te komen voor de oostkant van het perceel.

Aan de rand van De Westereen, in het uitbreidingsplan ‘De Westereen-East, worden 8 zelfbouw kavels voor 2-onder-1 kap woningen uitgegeven en maximaal 4 flexibele kavels voor de bouw van vrijstaande woningen. De woonwijk ‘De Westereen-East’ is een ruim opgezette woonwijk gelegen nabij voorzieningen zoals scholen, sportvelden, bibliotheek en een winkelcentrum.

Om kans te maken op een van de uit te geven kavels levert u een volledig ingevuld en ondertekend inschrijfformulier in bij de gemeente, per post of email, voor dinsdag 5 maart 2019 om 12:00 uur. Formulieren die na deze datum worden ontvangen worden niet meer meegenomen in de uitgifteprocedure.

Vandaag op de radio

 • 00:00 - 18:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
 • 18:00 - 19:00
  Lytse klankjes
  Lytse klankjes is een geestelijk programma bij RTV NOF voor de jonge luisteraars.
 • 19:00 - 21:00
  Gospel Time
  Gospelmuziek uit Noordoost-Friesland, maar ook van ver daarbuiten.
 • 21:00 - 22:00
  Geloven & Beleven
  Wekelijks ontvangen we een gast met wie gesproken over het geloof. In het gesprek wordt gesproken over persoonlijke ervaringen en de rol van het geloof in het leven van de gast.
 • 22:00 - 00:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
© 1989 - 2020 RTVNOF · · Regio · Historie · Sport · Ondernemend · Agenda · Uitzending gemist · Contact · Privacy Statement RTV NOF · Disclaimer · Organisatie · Vrijwilliger worden?