VIDEO: Freerk Wind wordt nieuwe directeur Kabelnoord · Foto('s): RTV NOF
  RTV NOF

VIDEO: Freerk Wind wordt nieuwe directeur Kabelnoord

woensdag 09 maart 2022

DOKKUM – In de Algemene Aandeelhoudersvergadering van Kabelnoord in Dokkum is Freerk Wind (53) uit Akkrum benoemd als nieuwe directeur bestuurder. De benoeming is gedaan op voordracht van de Raad van Commissarissen. Freerk Wind volgt daarmee Niek Geelhoed op die deze zomer met pensioen gaat.

Kabelnoord is een regionale Friese netwerkbeheerder en aanbieder van internet, televisie en telefonie. Het bedrijf zorgt voor een betrouwbare glasvezelverbinding in Noordoost Fryslân en een groot deel van het buitengebied in de rest van de provincie. Vier Friese gemeenten zijn de aandeelhouders van Kabelnoord. Het bedrijf werkt in het belang van de regionale klanten.

Freerk Wind heeft de laatste jaren gewerkt als directielid van woningcorporatie SWZ in Zwolle en is daar verantwoordelijk voor nieuwbouwontwikkeling, onderhoud en verduurzaming van sociale huurwoningen in de stad. ‘Net als een woning is goede en betaalbare digitale bereikbaarheid in deze tijd een onmisbare basisvoorziening. Een goede verbinding opent ook nieuwe mogelijkheden voor wonen, werken en het leveren van diensten in en vanuit de regio. Dat dit wordt geleverd door een betrouwbare partij met een maatschappelijke missie en direct persoonlijk contact, geeft zekerheid, voor nu en in de toekomst. Dat is waar Kabelnoord voor staat en ook voor zal blijven staan’, aldus Freerk Wind, die 1 juni a.s. start met zijn nieuwe werkzaamheden.

Auteur: Redactie RTVNOF
Heb jij nieuws of een opmerking? Stuur de redactie een WhatsApp.
Stuur je tip, video of foto's naar:
  0511-441202 of   tip@rtvnof.nl.

VANDAAG OP DE RADIO

107.0 - 107.3 - 105.8 FM
 • 00:00 - 18:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
 • 18:00 - 19:00
  Lytse klankjes
  Lytse klankjes is een geestelijk programma bij RTV NOF voor de jonge luisteraars.
 • 19:00 - 21:00
  Leafde foar muzyk
  Klaske neemt je mee in haar liefde voor muziek, met de mooiste muziek door haar uitgekozen.
 • 21:00 - 23:00
  De Smachtwacht
 • 23:00 - 00:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!

VANDAAG OP DE RADIO

105.0 - 107.8 FM
© 1989 - 2023 RTVNOF · Contact · Tip de redactie · Ingezonden brieven · Disclaimer · Privacy Statement RTV NOF · Vrijwilliger worden? · Externe Radio