Nordic 1 verliest van Buitenpost 2

Maandag 10-02-2020
KOLLUM - Afgelopen zaterdag speelde Nordic 1 thuis tegen Buitenpost 2. Buitenpost was vooraf koploper in deze poule, waarbij de verschillen minimaal zijn. Dat zou deze middag ook blijken. Voor Nordic speelde deze middag de vaste spelers. Senna Detmar, Zheng-Ze Zhou en Sikko Spijkerman. Senna beet deze middag het spits af tegen Cas Paauw. Het werd een spannende wedstrijd die Senna helaas verloor in vier games, waarbij de laatste game 11-13 werd.

Als tweede mocht Zheng-Ze aantreden, hij moest tegen de sterkste speler van Buitenpost: Luca Messendorp, die de partij wist te winnen. Sikko mocht hierna tegen Jaap Weterings. Sikko won makkelijk, waardoor de tussenstand 1-2 werd. Het dubbel was deze middag cruciaal. Helaas konden de Nordic spelers geen winst behalen na vijf spannende games. Na het dubbel mocht Zheng-Ze hij tegen Cas Paauw. Ook dit werd weer een spannende strijd. Zheng-Ze behield de rust en won in een spannende vijf games van Cas.

Ook Senna wist zijn tweede partij te winnen van Jaap Weterings, tussenstand 3-3. Hierna moest Sikko tegen Luca spelen, helaas kon hij niet tot winst komen ondanks zijn goede spel. Tevens kon Zheng-Ze zijn laatste partij helaas niet winnen. Ook Sikko kon zijn laatste partij niet winnen tegen Jaap. Het werd een wedstrijd in vijf games, waarbij de uitslag in laatste game 15-17 werd. Hieraan kun je zien dat ze deze middag net iets te kort kwamen. Senna heeft helaas niet kunnen winnen van de kopman van Buitenpost.

Nordic 2 speelde deze middag in de tablestars competitie in Heerenveen. Voor Nordic speelde deze middag Zheng-Huan Zhoe en Annika de Jong.  Hier moest Nordic 2 ook tegen een team uit Buitenpost. Zheng-Huan wist in deze partij de eer voor Nordic te behalen. Uitslag 4-1 voor Buitenpost

De tweede partij was tegen Ready uit Leeuwarden. Nu wisten Zheng-Huan en Annika beide een wedstrijd te winnen, helaas ging het dubbel naar Ready. Einduitslag 2-3.

terug naar overzicht
Nordic 1 verliest van Buitenpost 2
© Foto's: RTV NOF

Vandaag op de radio

00:00-18:00 | RTV NOF Nonstop
18:00-19:00 | Goed gestemd
19:00-21:00 | Leafde foar muzyk
21:00-23:00 | De Smachtwacht
23:00-00:00 | RTV NOF Nonstop
Klik hier voor programma- informatie