Oefen mee in Wouterswoude voor het Groot Nederlands Johannes de Heer koor · Foto('s): Eigen foto
  Eigen foto

Oefen mee in Wouterswoude voor het Groot Nederlands Johannes de Heer koor

donderdag 04 juli 2019

Het Groot Nederlands Johannes de Heer Koor o.l.v. Wilbert Magré gaat in 2020 opnieuw van start… de 5e editie! Het koor vervolgt hun ‘reis’ op de vertrouwde wijze: met repetities op 8 locaties (waaronder Wouterswoude) en concerten door heel Nederland. Het thema? Liederen voor onderweg! 

Steeds weer horen we van koorleden dat de liederen van Johannes de Heer vertroosten en bemoedigen. Dat ze passen bij de kalme of juist woelige momenten van de levensreis. Vandaar dit thema! De warme onderlinge band en het betrokken meeleven met elkaar maakt het koorproject dan ook uniek. Het is één van de redenen dat de organisatie ieder jaar een ledenstop bij 700 koorleden moet toepassen.

Er zijn drie repetitie gepland in de Gereformeerde Kerk van Wouterswoude op maandagavond 27 januari, 24 februari en 23 maart 2020. Er staan drie prachtige concerten op de agenda in de Bovenkerk te Kampen, het Dolfinarium in Harderwijk en de Sint Jan te Gouda.

Aanmelden en meer informatie kan via: www.johannesdeheerkoor.nl. Inmiddels zijn de eerste 400 aanmeldingen alweer binnen, dus wacht niet te lang!

Vandaag op de radio

 • 00:00 - 18:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
 • 18:00 - 19:00
  Lytse klankjes
  Lytse klankjes is een geestelijk programma bij RTV NOF voor de jonge luisteraars.
 • 19:00 - 21:00
  Gospel Time
  Gospelmuziek uit Noordoost-Friesland, maar ook van ver daarbuiten.
 • 21:00 - 22:00
  Geloven & Beleven
  Wekelijks ontvangen we een gast met wie gesproken over het geloof. In het gesprek wordt gesproken over persoonlijke ervaringen en de rol van het geloof in het leven van de gast.
 • 22:00 - 00:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
© 1989 - 2020 RTVNOF · · Regio · Historie · K30 Nieuws archief · Sport · Ondernemend · Agenda · Uitzending gemist · Noardeast-Fryslân / Dantumadiel · Achtkarspelen / Tytsjerksteradiel · Contact · Privacy Statement RTV NOF · Reclame · Disclaimer · Organisatie · RTV Kanaal30 Geschiedenis · Donateurs · Vrijwilliger worden?