Ontmoet elkaar bij De Ontmoeting in de winkel van Raderwerk Kollum

Dinsdag 02-04-2019
KOLLUM - De Ontmoeting in Kollum bestaat inmiddels ruim een half jaar. En we kunnen concluderen dat het een succes is en willen daarom onze activiteiten gaan uitbreiden. Komend kwartaal starten we met twee nieuwe activiteiten, namelijk: Super Kledingkoopjes (kleding voor €0,50) en met De Buurtkamer, een vast ontmoetingsmoment in de week (www.debuurtkamer.com). 

De Buurtkamer wordt in samenwerking met stichting Aanzet opgezet. Onze andere activiteiten blijven ook draaien, zoals elke woensdagmiddag een warme maaltijd voor € 2,50, het Repair Café, de donderdagmiddag activiteiten en de VIP avonden.

De afgelopen VIP avond was weer een gezellige boel. Op deze avond zijn ruim 40 mensen op af gekomen. Het doel van deze avond is in contact komen met mensen van een andere cultuur, dit doormiddel van eten en gesprekken. Voor kinderen wordt er een creatieve activiteit georganiseerd, dus neem ze vooral mee! Deze avonden worden samen met Vluchtelingenwerk georganiseerd.

Voor meer informatie over o.a. de activiteiten kun je een kijkje nemen op de Facebookpagina van Raderwerk Kollum, langskomen in de winkel of bellen naar tel. 0511-700204, of mailen naar ontmoetingsplekkollum@werkpro.nl.

terug naar overzicht
VIP avond De Ontmoeting in winkel Raderwerk KollumRaderwerk orgaiseert VIP avonden samen met Vluchtelingenwerk
© Foto's: Eigen foto's


Overig nieuws

Vandaag op de radio

00:00-19:00 | RTV NOF Nonstop
19:00-21:00 | Country Trail
21:00-22:00 | Brasstime
22:00-00:00 | RTV NOF Nonstop
Klik hier voor programma- informatie