Open dagen bij Gommers Houtbouw Kollumerzwaag · Foto('s): 

Open dagen bij Gommers Houtbouw Kollumerzwaag

zaterdag 30 maart 2019

In verband met familieomstandigheden van één van de medewerkers van Gommers Houtbouw in Kollumerzwaag worden de open dagen een week doorgeschoven naar 12 en 13 april. Dit jaar presenteren zij met trots een nieuwe mantelzorgwoning, een complete zorgwoning die van alle gemakken is voorzien en compleet verplaatsbaar is. De woning is onder andere uitgerust met een badkamer welke is ingericht met douche, wastafel, toilet en aansluitingen voor een wasmachine.

Daarnaast een apart (gasten)toilet, een slaapkamer en een gecombineerde keuken/kamer met keukenblok. Dit keukenblok is uitgevoerd met een kookpaat, magnetron, koelkast en vaatwasser. iedere ruimte is voorzien van infrarood plaatverwarming. Kortom een zeer compleet uitgeruste woning. De prijs voor deze mantelzorgwoning komt op € 74.250,00*. Besteld u tijdens de open dagen een mantelzorgwoning als deze dan krijgt u 10% korting.

Maar de mensen van Gommers Houtbouw staan natuurlijk ook  dit jaar weer voor u klaar om alles te vertellen over de talloze mogelijkheden die zij bieden voor de aanschaf van uw nieuwe garage, berging of veranda. Zij kunnen u vertellen over ons materiaalgebruik, onze werkwijze maar ook de basisregels van de vergunningen. Daarnaast zijn onze partners Alting Rietdekkers en JAMA zonwering ook weer van de partij. Alting kan alles vertellen over nieuw riet, over rietdekken en over onderhoud. JAMA laat zien welke mogelijkheden van zon- en windwering er zijn. Gommers Houtbouw heet u van harte welkom met een heerlijk vers kopje koffie, voor de kinderen zijn er springkussens.

 • Prijs is voor de complete mantelzorgwoning zoals bij ons gepresenteerd op het showterrein. Exclusief transportkosten en aansluiting op huisaansluitingen.

Vandaag op de radio

 • 00:00 - 10:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
 • 10:00 - 11:00
  Kerkdienst
  Iedere zondagochtend kunt u luisteren naar een kerkdienst uit onze regio.
 • 11:00 - 18:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
 • 18:00 - 19:00
  Lytse klankjes
  Lytse klankjes is een geestelijk programma bij RTV NOF voor de jonge luisteraars.
 • 19:00 - 21:00
  Gospel Time
  Gospelmuziek uit Noordoost-Friesland, maar ook van ver daarbuiten.
 • 21:00 - 22:00
  Geloven & Beleven
  Wekelijks ontvangen we een gast met wie gesproken over het geloof. In het gesprek wordt gesproken over persoonlijke ervaringen en de rol van het geloof in het leven van de gast.
 • 22:00 - 00:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
© 1989 - 2020 RTVNOF · · Regio · Historie · Sport · Ondernemend · Agenda · Uitzending gemist · Contact