Open huis computerlescentrum Kollum · Foto('s): Sake Beerstra
  Sake Beerstra

Open huis computerlescentrum Kollum

zaterdag 19 september 2015

Geïntresseerden konden zaterdag een kijkje nemen bij Computerlescentrum Kollum. Het cursuslokaal is sinds september 2014 gevestigd in gemeenschapscentrum “de Colle” en hier kwamen dan ook een aantal belangstellenden een bezoek brengen.

Het computerlescentrum, onderdeel van Seniorweb Noordoost Friesland, wil beginnende en gevorderde computergebruikers op weg helpen om het meeste uit hun pc, laptop of tablet te halen. Er zijn altijd heel veel vragen van, vooral de oudere beginneling. De computer en het internet wil voor hen nog wel eens een eng en ongrijpbaar iets zijn. Seniorweb en het Computerlescentrum proberen daarbij de opstakels zoveel mogelijk uit de weg te helpen.

Intussen heeft zich al een bescheiden aantal cursisten aangemeld voor de beginnerscursus Windows 10. Ook een cursus Internet en e-mail en een iPad cursus behoort ook tot de mogelijkheden. Verder een korte cursus overstappen naar Windows 10 voor de Windows 7 en Windows 8 gebruiker. Er zijn veel meer mogelijkheden om de belangstellenden wegwijs te maken in de digitale wereld.

Het Computerlescentrum roept mensen die graag wat willen leren op dit gebied zich te meldden. Ze benadrukken dat alleen bij voldoende deelname de cursussen doorgang kunnen vinden. Informatie kunt u vinden op de website van Seniorweb of krijgen via tel.0511452086.

Auteur: Redactie RTVNOF
Heb jij nieuws of een opmerking? Stuur de redactie een WhatsApp.
Stuur je tip, video of foto's naar:
  0511-441202 of   tip@rtvnof.nl.
Open huis computerlescentrum Kollum · Foto('s): Sake Beerstra
Open huis computerlescentrum Kollum · Foto('s): Sake Beerstra
  Sake Beerstra

VANDAAG OP DE RADIO

107.0 - 107.3 - 105.8 FM

VANDAAG OP DE RADIO

105.0 - 107.8 FM
© 1989 - 2023 RTVNOF · Contact · Tip de redactie · Ingezonden brieven · Disclaimer · Privacy Statement RTV NOF · Vrijwilliger worden? · Externe Radio