Open RegioBank De Westereen Sanjes tennistoernooi · Foto('s): eigen foto
  eigen foto

Open RegioBank De Westereen Sanjes tennistoernooi

vrijdag 02 september 2016

In de laatste week van augustus werd op het gezellige Sanjes Sportpark voor de tweede keer een open tennistoernooi georganiseerd. Het toernooi werd financieel mede mogelijk gemaakt door RegioBank De Westereen. Met een spelersveld van 120 deelnemers in speelsterkte 6 tot en met 8 was het op voorhand een geslaagd toernooi. 

Het weer speelde de deelnemers zeker parten. De regen op zondag was geen probleem, aangezien het Sportpark beschikt over drie prima binnenbanen. De hitte gedurende de rest van de week was iets om rekening mee te houden. De toernooicommissie zorgde gelukkig voor emmertjes met koud water bij de banen om de spelers verkoeling te bieden en was coulant wat betreft de pauzes die spelers tussen de sets namen. Voor de toeschouwers was het, met een hapje en een drankje op het terras, natuurlijk heerlijk vertoeven.

De organisatie heeft er intussen bovendien een gewoonte van gemaakt regelmatig met lekkere hapjes rond te gaan, wat zeer gewaardeerd wordt.  Dat het met de spannende wedstrijden soms nachtwerk werd, was dan ook geen probleem. Zondag was de laatste wedstrijddag, waarop de spannende finalepartijen werden gespeeld.  Al met al kan de toernooicommissie terugkijken op een sportief en gezellig toernooi.

Met de clubkampioenschappen nog in het vooruitzicht, maakt de vereniging zich intussen al weer op voor het winterseizoen. Naast verschillende competities, toernooien, lessen is het ook mogelijk wekelijks of een enkele keer een tennisbaan te huren. Meer informatie hierover is te vinden op www.sanjessportpark.nl

Auteur: Redactie RTVNOF
Heb jij nieuws of een opmerking? Stuur de redactie een WhatsApp.
Stuur je tip, video of foto's naar:
  0511-441202 of   tip@rtvnof.nl.

VANDAAG OP DE RADIO

105.0 - 105.8 - 107.0 - 107.3 - 107.8 FM
  • 00:00 - 18:00
    It lûd fan Stêd, Waad en Wâlden
    Non-stop muziek met (regio)nieuws en weer.
  • 18:00 - 19:00
    Lytse Klankjes
    Jikke Wiersma
  • 19:00 - 21:00
    Leafde foar Muzyk
    Klaske Ferwerda
  • 21:00 - 23:00
    De Smachtwacht
    Mark en Frank Spijkers
  • 23:00 - 00:00
    It lûd fan Stêd, Waad en Wâlden
    Non-stop muziek met (regio)nieuws en weer.
© 1989 - 2024 RTVNOF · Contact · Tip de redactie · Ingezonden brieven · Disclaimer · Privacy Statement RTV NOF · Vrijwilliger worden?