Overtuigde overwinning DTL op Flamingo’s · Foto('s): RTV NOF
  RTV NOF

Overtuigde overwinning DTL op Flamingo’s

maandag 25 oktober 2021

BUITENPOST – Afgelopen zaterdag stond de uitwedstrijd op het programma tegen de koploper Flamingo’s. Er was een doordacht strijdplan om het scorend vermogen aan banden te leggen.

Al snel werd duidelijk dat DTL z’n huiswerk goed had gedaan en de zaken uitstekend voor elkaar had. Flamingo’s kwam niet tot scoren door het goede verdedigende werk van DTL, en daar waar Flamingo’s geen goed antwoord had was het DTL die via alle schijven wist te scoren, en zo toch wel enigszins verrassend snel uitliep. Het collectief van DTL kon ook door de koploper de eerste helft niet gestopt worden, er werd dan ook comfortabel gerust met een stand van 5-12.

Na rust was het zaak om rustig te blijven en mee te scoren met Flamingo’s. De thuisploeg ging opportunistisch korfballen wat voor meer hachelijke momenten zorgde in de verdediging. Ondanks dat de scores van DTL uitbleven kwamen de Hantumers de tweede helft niet meer in de problemen en werd het op ervaring vakkundig uitgespeeld. Eindstand 12-15.

• 00:00 - 07:00
  • 07:00 - 08:00