Paasfeest op De Spitkeet Activiteiten voor jong en oud!

Maandag 15-04-2019
Waar:
Harkema
Wanneer:
Maandag 22-04-2019
Paasmaandag betekent voor De Spitkeet eieren zoeken. Het is zo langzamerhand traditie dat wij deze activiteit organiseren voor de jeugd. Dit jaar is paasmaandag op 22 april en dus is het dan feest.

Vanaf 10.00 uur is iedereen welkom om eieren te zoeken. Dit zijn houten eieren die door vrijwilligers worden verstopt op het grote terrein van het Themapark, behalve in de huisjes en bij de pingo. Wanneer je vijf eieren hebt gevonden mag je deze inleveren bij de paashaas die op het terrein rondloopt. Je krijgt dan een echt ei en mag deze beschilderen. Behalve deze houten eieren liggen er ook gouden eieren verstopt. Wanneer je een gouden ei vindt kun je deze inleveren, en je ontvangt een leuke verrassing.

En als klap op de vuurpijl mag je een klont deeg aan een stok schuiven en die boven een kolenvuurtje heerlijk bruin bakken. Met wat boter en bruine suiker smaakt dat lekker.

Als speciale attractie is er een roofvogelshow om 12.00 uur.

Behalve aan de jeugd denken wij uiteraard ook aan de ouderen. De huisjes zijn allemaal open en daar zitten vrijwilligers die vertellen over het Themapark en over het leven van de mensen die in zulke huisjes hebben gewoond.

Je kunt in de huisjes suikerbrood en roggebrood met ei proeven.

In het Skieppehok en op het overdekte terras kun je ondertussen na alle activiteiten op het park, genieten van een kopje koffie/thee, warme chocolademelk, frisdrank, ranja, appelgebak, heerlijke broodjes en poffertjes.

Open van van 10.00 tot 17.00 uur

terug naar overzicht
Paasfeest op De SpitkeetRoofvogelshow op Paasmaandag bij de Spitkeet
© Foto's: Eigen foto's

Vandaag op de radio

00:00-18:00 | RTV NOF Nonstop
18:00-19:00 | Goed gestemd
19:00-21:00 | Leafde foar muzyk
21:00-23:00 | De Smachtwacht
23:00-00:00 | RTV NOF Nonstop
Klik hier voor programma- informatie