Playbackshow als vanouds in de Kruswei · Foto('s): Eigen foto
  Eigen foto

Playbackshow als vanouds in de Kruswei

maandag 21 oktober 2019

Afgelopen zaterdagavond was het weer een drukte van belang met veel kinderen, ouders en pakes en beppes en belangstellenden. De playback show was weer georganiseerd door de activiteiten kommissie van de Krúswei.

Voor de pauze waren er zes acts, want één act kon toch geen doorgang vinden. Het eerste nummer was het populaire liedje : Duurt te lang van Davina Michelle met Janine, Lieke en Lysanne. Direct daarna was de beurt aan Mem Hilda en dochter Lisan die het nummer “ samen voor altijd” van Marco Borasato acteerden. Voor de jury was de toon gezet’. En als derde playbackten Grieta en Else Pink met Just like Fire. Voor de pauze nog drie nummers, waaronder Jildau met Red de Bij en Vanesse, Lennard en Marianne met Hij is van mij. Jelmar playbackte met de gitaar van Jack Bottleneck No Way.

Na de pauze zeven acts. Eerst Sander met Light it up en Jente en Julia met Kaboeja. Daarna Melissa met Duurt te lang. Marisa en Nathalie playbackten Double Me. Dan de verrassing. Kinderen voor kinderen met het nummer Pasapas werd door Chantal, Dagmar, Ilse, Demi, Damain, Anna, Caya Lynn, Sjoerd uit groep acht en de vier jarige Nikkie op het podium gezet. Het lied Pasapas is bekend geworden door de Koningsspelen. Voor velen stal Nikkie de show, maar de hele groep danste en playbackte de mooie act perfect. Daarna nog Klasiena, Lieneke, Janna en Lusanne met Word up. Emma sloot af met Dear future Husband.

Na de acts moest de jury beraadslagen en het was moeilijk, aldus voorzitter Jan Haakma van de jury. De derde prijs was voor Jelmar met No Way van Jack Bottlenek. De tweede prijs was voor Grieta en Elsa, die Pink playbackte. En de eerste prijs was voor Kinderen voor Kinderen met Pasapas. Natuurlijk werd afgesloten met de winnaars groep, die nogmaals Pasapas op het podium van de Krúswei liet zien. De commissie van de Krúswei ziet deze avond als zeer geslaagd.

Vandaag op de radio

 • 00:00 - 18:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
 • 18:00 - 20:00
  Bertus Hatzmann
  Bertus Hatzmann van 18.00-20.00 uur met muziek en info.
 • 20:00 - 22:00
  Weekend Kick-Off
  Weekend Kick-Off is een programma wat vooral gericht is op jongeren. In dit programma wordt van alles besproken...
 • 22:00 - 00:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
© 1989 - 2020 RTVNOF · · Regio · Historie · Sport · Ondernemend · Agenda · Uitzending gemist · Contact