Politie onderzoekt brand in woning Driezum · Foto('s): Kevin van der Velde
  Kevin van der Velde

Politie onderzoekt brand in woning Driezum

donderdag 15 augustus 2019

Woensdagavond rond vijf over half acht werd de brandweer van Damwâld gealarmeerd, door de politie. De bewoners van een woning aan de Foarwei in Driezum kwamen terug van vakantie en zagen dat er brand was geweest in hun woning. Hierop schakelden zij de politie in, die op haar beurt contact zocht met de Officier van Dienst Brandweer.

De OvD besloot een blusvoertuig van korps Damwâld ter nacontrole te sturen. De brandweermannen hebben een nacontrole uitgevoerd, maar er bleek geen gevaar voor de bewoners te zijn. Ook was het vuur al uit. Wat er zich precies heeft afgespeeld is nog onbekend, eveneens wat er precies heeft gebrand. De politie heeft inmiddels een onderzoek ingesteld naar de oorzaak van de brand, brandstichting wordt in deze situatie niet uitgesloten.

Vandaag op de radio

 • 00:00 - 18:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
 • 18:00 - 19:00
  Hoezo Kleinkunst
  Hoezo Kleinkunst brengt u liedjes, sketsches en wetenswaardigheden vanaf het begin van de kleinkunst tot de jaren '90 van de vorige eeuw.
 • 19:00 - 20:00
  Fryslan Fan
 • 20:00 - 21:00
  Werom yn de tiid
  Werom yn de tiid is een programma mei muzyk ut de jierren '60 en '70.
 • 21:00 - 00:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
© 1989 - 2020 RTVNOF · · Regio · Historie · Sport · Ondernemend · Agenda · Uitzending gemist · Contact · Privacy Statement RTV NOF · Disclaimer · Organisatie · Vrijwilliger worden?