Prima presentaties op Nordwin College Buitenpost · Foto('s): Jan Roosdorp
  Jan Roosdorp

Prima presentaties op Nordwin College Buitenpost

zondag 29 maart 2015

Op het Nordwin College te Buitenpost was het voor de leerlingen van de gemengde en theoretische leerweg de afgelopen week een spannend weekje. Als onderdeel van hun examen moesten zij voor een flink publiek hun sectorwerkstukken presenteren. In het kader van het examen werd hun optreden door een aantal docenten beoordeeld

Examenkandidaten van de gemengde en theoretische leerweg zijn verplicht als onderdeel van hun examen een sectorwerkstuk te maken. Dit werkstuk is onderdeel van het vak Nederlands en elk jaar wordt er op het Nordwin College door docente Nederlands Tjitske Kamstra een avond georganiseerd waarop de leerlingen hun werkstuk kunnen presenteren.

De presentatie van het werkstuk wordt gehouden voor een flink aantal genodigden, meestal familie en andere bekenden. Ook dit jaar was het weer duidelijk dat de leerlingen flink werk gemaakt hadden van hun presentatie. Enkelen traden op als stewardess, anderen toonden het publiek de fijne kneepjes van het beroep tandartsassistente. De diversiteit was groot, de agrarische sector, de sector techniek, maar ook de evenemententechniek en het maatschappelijk werk kwamen voorbij.

Het enthousiasme van de leerlingen werkte aanstekelijk en de aanwezigen hadden grote waardering voor de leerlingen. Aan het einde van de avond ging een welgemeend woord van dank uit naar mevrouw Kamstra. Een bedankje, natuurlijk zoals het het groene onderwijs betaamt, in de vorm van een mooi bloemenarrangement.

© Verslag : Jan Roosdorp

Auteur: Redactie RTVNOF
Heb jij nieuws of een opmerking? Stuur de redactie een WhatsApp.
Stuur je tip, video of foto's naar:
  0511-441202 of   tip@rtvnof.nl.
Prima presentaties op Nordwin College Buitenpost · Foto('s): Jan Roosdorp
Prima presentaties op Nordwin College Buitenpost · Foto('s): Jan Roosdorp
  Jan Roosdorp

VANDAAG OP DE RADIO

105.0 - 105.8 - 107.0 - 107.3 - 107.8 FM
  • 00:00 - 19:00
    It lûd fan Stêd, Waad en Wâlden
    Non-stop muziek met (regio)nieuws en weer.
  • 19:00 - 21:00
    Gospel Time
    Tjerkje Broersma
  • 21:00 - 23:00
    Wat Draaie Menu
    Martin van der Velde
  • 23:00 - 00:00
    It lûd fan Stêd, Waad en Wâlden
    Non-stop muziek met (regio)nieuws en weer.
© 1989 - 2024 RTVNOF · Contact · Tip de redactie · Ingezonden brieven · Disclaimer · Privacy Statement RTV NOF · Vrijwilliger worden? · Externe Radio