Provincie houdt vast aan Friese Aanpak stikstof · Foto('s): 

Provincie houdt vast aan Friese Aanpak stikstof

zaterdag 30 november 2019

De provincie blijft vasthouden aan de eigen, Friese aanpak bij het terugdringen van de stikstofuitstoot. Dat zegt gedeputeerde Johannes Kramer in reactie op het nieuws dat het Rijk en de provincies vrijdag op hoofdlijnen een akkoord hebben over de stikstofaanpak.

De provincie Fryslân komt met haar eigen statement: “Net zoals op 17 oktober jl. is gecommuniceerd, gaat de provincie Fryslân ook vandaag, wat betreft de aanpak stikstof, nog steeds uit van de Friese Aanpak: het open gesprek tussen de Mienskip en provincie om te komen tot een gedragen besluit.

Afgelopen weken hebben we meerdere gesprekken gevoerd met de vertegenwoordigers van landbouw, natuur en het bedrijfsleven. Het waren open en constructieve gesprekken. Rijk en IPO komen nader tot elkaar. Provincie Fryslân probeert met de Friese Aanpak aan te sluiten bij het Rijk en IPO. Echter, het verloop van de Friese Aanpak staat voor ons voorop.”

Vandaag op de radio

 • 00:00 - 18:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
 • 18:00 - 19:00
  Hoezo Kleinkunst
  Hoezo Kleinkunst brengt u liedjes, sketsches en wetenswaardigheden vanaf het begin van de kleinkunst tot de jaren '90 van de vorige eeuw.
 • 19:00 - 20:00
  Fryslan Fan
 • 20:00 - 21:00
  Werom yn de tiid
  Werom yn de tiid is een programma mei muzyk ut de jierren '60 en '70.
 • 21:00 - 00:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
© 1989 - 2020 RTVNOF · · Regio · Historie · Sport · Ondernemend · Agenda · Uitzending gemist · Contact · Privacy Statement RTV NOF · Disclaimer · Organisatie · Vrijwilliger worden?