PTH-Groep verbind zich maatschappelijk aan VV Friese Boys · Foto('s): Sponsorcommissie Friese Boys
  Sponsorcommissie Friese Boys

PTH-Groep verbind zich maatschappelijk aan VV Friese Boys

vrijdag 12 juli 2019

Net voor de vakantieperiode heeft ook de PTH Groep als laatste goudsponsor van VV Friese Boys het contract getekend. Anders dan de andere goudsponsoren wordt het sponsorbedrag ‘gelabeld’ aan bepaalde projecten van VV Friese Boys die vrij toegankelijk zijn voor het hele dorp. Mede eigenaar Martin de Jong ziet ook dat de voetbalvereniging een bindende factor heeft en dat het tevens de leefbaarheid van het dorp vergroot.

Vanaf volgend seizoen is PTH Groep samen met Feenstra- van der Land Montage, Houtbouw Gerrit van der Wal, Paradiso Kollum, Houthandel Barkmeijer, Muta Sport Nederland BV, Mient Mulder Catering Service, Handelsonderneming Hendrik de Vries en Lindona Zonwering officieel goudsponsor van de club. Samen met hoofdsponsor Jumbo Kollum en de huidige trouwe sponsorgroep staat er een zeer stabiele basis om vol in te zetten op de jeugdopleiding. De PR-commissie dankt dan ook alle sponsoren voor hun bijdrage en hopelijk kunnen we volgend jaar met zijn allen dit traject starten en zijn de resultaten snel zichtbaar.

Vandaag op de radio

 • 00:00 - 18:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
 • 18:00 - 19:00
  Goed gestemd
  Geestelijk kinderprogramma.
 • 19:00 - 21:00
  Leafde foar muzyk
  Klaske neemt je mee in haar liefde voor muziek, met de mooiste muziek door haar uitgekozen.
 • 21:00 - 23:00
  De Smachtwacht
 • 23:00 - 00:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
© 1989 - 2020 RTVNOF · · Regio · Historie · Sport · Ondernemend · Agenda · Uitzending gemist · Contact · Privacy Statement RTV NOF · Reclame · Disclaimer · Organisatie · RTV Kanaal30 Geschiedenis · Donateurs · Vrijwilliger worden?