Raadszaal Noardeast-Fryslân in Bonifatiuskerk? · Foto('s): Adema Architecten
  Adema Architecten

Raadszaal Noardeast-Fryslân in Bonifatiuskerk?

maandag 11 november 2019

De nieuwe raadszaal van de gemeente Noardeast-Fryslân kan een plek vinden in de Bonifatiuskerk in Dokkum. Daarvoor gaat de stichting Behoud de Bonifatiuskerk maandagavond pleiten op een info-avond over de huisvesting van de nieuwe fusiegemeente.

De gemeente heeft  acht miljoen euro uitgetrokken en een vijftal varianten ontwikkeld voor huisvesting van het personeel en de raad van Noardeast-Fryslân. Een van de scenario’s is dat er een nieuwe raadszaal bovenop de foyer van het gemeentehuis in Dokkum komt.

Volgens de stichting Behoud de Bonifatiuskerk is de kerk een goed alternatief. Zij hebben architectenbureau Adema een impressie laten maken van een raadszaal in het gebouw dat naast het huidige gemeentehuis staat. Op 21 november gaat de raad in gesprek over de toekomstige huisvesting.

Vandaag op de radio

 • 00:00 - 18:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
 • 18:00 - 19:00
  Hoezo Kleinkunst
  Hoezo Kleinkunst brengt u liedjes, sketsches en wetenswaardigheden vanaf het begin van de kleinkunst tot de jaren '90 van de vorige eeuw.
 • 19:00 - 20:00
  Fryslan Fan
 • 20:00 - 21:00
  Werom yn de tiid
  Werom yn de tiid is een programma mei muzyk ut de jierren '60 en '70.
 • 21:00 - 00:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
© 1989 - 2020 RTVNOF · · Regio · Historie · Sport · Ondernemend · Agenda · Uitzending gemist · Contact · Privacy Statement RTV NOF · Disclaimer · Organisatie · Vrijwilliger worden?