Reactie S!N op de begroting 2020 · Foto('s): 

Reactie S!N op de begroting 2020

vrijdag 08 november 2019

INGEZONDEN

In de nieuwe gemeente Noardeast-Fryslân zijn 52 dorpen, diverse buurtschappen en 1 stad. Het huidige college van B. en W. probeert een zo goed mogelijke verdeling te maken van de diverse projecten. Binnenkort worden de Eneco aandelen verkocht en met deze middelen worden diverse projecten uitgevoerd. Voor Kollum en omstreken zijn dit het verhogen van de Molenkampsbrug nabij het oude Barkmeyer terrein, een kunstgrasveld bij vv Kollum voor de voetbalverenigingen Kollum, Friese Boys, WTOC en de Lauwers en de herinrichting Sparrewei in Kollumerzwaag.

Op dit moment zijn de aannemers druk bezig met het nieuwe Kind centrum. Tevens worden er gelden vrijgemaakt voor het uitvoeringsprogramma 2019-2024 Stuurgroep Lauwersmeer, DOM projecten, versterken economische en toeristische ontwikkelingen, ondersteunen leefbaarheidsinitiatieven, project Meedoen, Holwerd aan Zee, MFC Hallum en “Op paad lans it Waad”.

S!N, Sociaal in Noardeast-Fryslân is tevens heel blij met het beschikbaar stellen van gelden voor het opzetten van beleid betreffende biodiversiteit en het verder uitvoeren van het beleid betreffende Monumentenzorg en Kerkenvisie. Tevens komt er een onderzoek naar compensatie voor de OZB voor dorpshuizen, MFC’s en MFA ‘s, zoals in het coalitieakkoord is vermeld.

Sjoerd Keizer
Raadslid S!N, Sociaal in Noardeast-Fryslân

Reactie S!N op de begroting 2020 · Foto('s): 
  

Vandaag op de radio

 • 00:00 - 18:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
 • 18:00 - 19:00
  Goed gestemd
  Geestelijk kinderprogramma.
 • 19:00 - 21:00
  Leafde foar muzyk
  Klaske neemt je mee in haar liefde voor muziek, met de mooiste muziek door haar uitgekozen.
 • 21:00 - 23:00
  De Smachtwacht
 • 23:00 - 00:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
© 1989 - 2020 RTVNOF · · Regio · Historie · Sport · Ondernemend · Agenda · Uitzending gemist · Contact