Release op concours in Heerenveen · Foto('s): Eigen foto
  Eigen foto

Release op concours in Heerenveen

maandag 21 oktober 2019

Zaterdag 19 oktober namen alle groepen en een groot aantal solisten van Release Dokkum deel aan het majorette/twirl concours in Heerenveen.

Op verschillende onderdelen werden er door de solisten veel medailles binnen gesleept, in de Solo 1 Baton Senior Intermediate was het zilver voor Nancy Dootjes, brons werd behaald door Fiona Dorenbos die zich ook wist te plaatsen voor de voorrondes van het NK. In de Solo Dance Twirl werden in verschillende leeftijdsklassen ook veel goede resultaten behaald.

Een prima zilveren plaats werd behaald door Femke Hoekstra, Nynke de Jong en Fleur Rosa Braaksma. Een mooie bronzen plak was er voor Femke Leistra, Naomi Gjaltema, Nienke van der Zee en Lisa Terharkel. Vierde werden Evie de Jong, Gemima Gruintjes en Janet Zuidema.

Een vijfde plaats werd behaald door Jeska Leistra en Danique Visser. Zesde werden Mara Faber en Nancy Dootjes, Marrit Terpstra behaalde een zevende plek. Het Duo Lisa Terharkel en Kirsten Wiersma behaalde goud in de Junior Novice klasse. Het Showteam, B Team en C-Crew behaalden alle drie de gouden plaats, de A groep nam het zilver in ontvangst.

Met nog 1 wedstrijd op het programma volgende week in dit seizoen word er ondertussen druk door instructrice Durkje Sijtsma en de leden van Release gewerkt aan het 10 jarige jubileum van Release, dit zal worden gevierd met een uitvoering op 9 november in de Doelstien in Dokkum.

Vandaag op de radio

 • 00:00 - 18:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
 • 18:00 - 19:00
  Goed gestemd
  Geestelijk kinderprogramma.
 • 19:00 - 21:00
  Leafde foar muzyk
  Klaske neemt je mee in haar liefde voor muziek, met de mooiste muziek door haar uitgekozen.
 • 21:00 - 23:00
  De Smachtwacht
 • 23:00 - 00:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
© 1989 - 2020 RTVNOF · · Regio · Historie · Sport · Ondernemend · Agenda · Uitzending gemist · Contact