Release Party vinylalbum ‘Weekend Cheaters’ van All over Again

Maandag 07-10-2019
Waar:
De Westereen
Wanneer:
Vrijdag 18-10-2019
Op vrijdagavond 18 oktober is de releaseparty van de band All over Again in het Badhús De Westereen. Hun eerste album ‘Weekend Cheaters’ in vinyl wordt gelanceerd voor het grote publiek. ‘In Revolt’ en ‘Downrise’ zijn de eerste singles van het opkomende album.

De jonge muziekhonden uit De Westereen en omgeving zijn in 2015 begonnen en hebben allen een passie voor muziek. Ze speelden al meer dan 100 shows in binnen- en buitenland. De mannen hebben een aantal jaren gezocht naar hun eigen sound die geïnspireerd is op de grunge scene gecombineerd met psychedelic/stoner invloeden. De band is niet alleen op festivals zoals De Veenhoop een graag geziene band, maar ook over de grens wordt aan de weg getimmerd. Zo hebben ze als openingsacts al opgetreden in voorprogramma’s van grote bands als Europe, The Guano Apes en Octopussy.

Dit jaar werd meegestreden aan de competitie Kleine prijs van Friesland. In de finale kregen ze lovende woorden van Bert Heerink (Vandenberg) voor onder andere het gebruik van actuele thema’s in hun nummers en de sound die All over Again meebrengt naar de live shows; ‘Een fijn massief geluid met veel passie en jeugdig bravoure, was wat All over Again mij gaf’.

Na een jaar van recorden, mixen en persen lanceren ze hun eerste album en willen dit feestje vieren in hun thuisbasis het Badhús waar de LP dan ook verkrijgbaar is. Samen met hun vrienden van de bands Flashbang en Captain Disco wordt er een feestje gebouwd voor liefhebbers van livemuziek van alternatieve rock, stoner, punk tot hard rock, back to vinyl en een gezellige sfeer. De toegang tot dit feestje is gratis en de deuren zijn om 20.00 uur geopend. Kom op tijd, want vol is vol.

Poppodium Badhús, Sportloane 2b De Westereen
Release Party All over Again: deur open 20.00 uur, aanvang 20:45 uur
Entree: gratis

terug naar overzicht

© Foto's: Eigen foto

Vandaag op de radio

00:00-18:00 | RTV NOF Nonstop
18:00-19:00 | Hoezo Kleinkunst
19:00-20:00 | Fryslan Fan
20:00-21:00 | Werom yn de tiid
21:00-00:00 | RTV NOF Nonstop
Klik hier voor programma- informatie