Release schittert op eigen concours

Maandag 16-09-2019
DOKKUM - Zaterdag 14 september organiseerde Release Dokkum een eigen Majorette/Twirl concours in sporthal de Doelstien in Dokkum.

Door de groepen en solisten werden er vele prijzen binnengesleept.In de Twirling 1 baton Senior Intermediate sleepte Nancy Dootjes het zilver binnen, Fiona Dorenbos behaalde een prima vierde plek. Veel solisten deden mee aan de Dance Twirl in verschillende klassen, daar werden veel medailles binnen gehaald.

Goud was er voor Femke Hoekstra, Naomi Gjaltema, Janet Zuidema die haar tevens wist te plaatsten voor de voorrondes van het NK, Fleur Rosa Braaksma en Fiona Dorenbos. De duo,s Celine en Esther van Kammen en duo Kirsten Wiersma en Lisa Terharkel behaalden ook een gouden medaille.

Zilver werd er behaald door Marrit Terpstra en Mara Faber. De bronzen medailles waren voor Evie de Jong en Emmaly Bakker. Een vierde plaats was er voor Nynke de Jong en Danique Visser, vijfde werden Lisa Terharkel en Nancy Dootjes, Gemima Gruintjes werd zesde. Het Showteam wist de eerste plaats te behalen, de A groep nam de zilveren plaats in, de B groep lag ook beslag op de gouden plaats en de C-Crew deed daar niet voor onder en nam de gouden beker in ontvangst.

 

terug naar overzicht
Janet Zuidema - Release schittert op eigen concours
© Foto's: Eigen foto

Vandaag op de radio

00:00-18:00 | RTV NOF Nonstop
18:00-19:00 | Hoezo Kleinkunst
19:00-20:00 | Fryslan Fan
20:00-21:00 | Werom yn de tiid
21:00-00:00 | RTV NOF Nonstop
Klik hier voor programma- informatie