Respectvol afscheid van de Salomonlevistraat in De Westereen

Zaterdag 16-06-2018
DE WESTEREEN - Een heel mooi warm en respectvol afscheid werd er genomen door de oud bewoners van de Salomonlevistraat in De Westereen. Binnenkort worden meer dan de helft van deze straat afgebroken.

De opkomst was heel mooi!
En ze kwamen tijd tekort, want wat was het een prachtig weerzien van elkaar. Sommigen die je in jaren niet meer hebt gezien of gesproken maar het was gelijk weer als van ouds. De twee oud buurmeisjes /vriendinnen Nettie Reitsma van der Heide  & Klaske Ferwerda Steegstra die er zijn geboren en getogen en die zoveel mooie herinneringen hebben aan die vervlogen tijd, en ze vonden het eigenlijk te bizar om het zomaar te laten gebeuren en niet meer om te kijken naar wat was.

Maar er werd op een hele mooie warme manier met een lach en hier en daar een traan afscheid genomen en ook doormiddel van de gedeelde gevoelens en de prachtige verhalen die tijdens de wandeling over en weer werden verteld en dat ging met hele lachsalvo’s gepaard en ja wat is dit dan prachtig om mee te maken.

En later zijn de meesten met elkaar naar Old Duch gegaan om daar nog heerlijk een hapje en een drankje te hebben genuttigd en nog vele verhalen gingen er over de tafels en er werd veel gelachen en ja toen was het tijd om afscheid te gaan nemen van elkaar, vele omhelzingen en hier en daar een kus en zo ging een ieder weer huiswaarts en ja de herinneringen van dat stukje Salomonlevistraat zal nooit verloren gaan want dat zit te diep in elkaars harten gegrift.

terug naar overzicht
Respectvol afscheid van de Salomonlevistraat in De WestereenRespectvol afscheid van de Salomonlevistraat in De WestereenMeer informatie op www.rtvnof.nl
© Foto's: Koos Scherjon

Vandaag op de radio

00:00-18:00 | RTV NOF Nonstop
18:00-19:00 | Goed gestemd
19:00-21:00 | Leafde foar muzyk
21:00-23:00 | De Smachtwacht
23:00-00:00 | RTV NOF Nonstop
Klik hier voor programma- informatie