Reünie Prins Bernhardschool Kollum · Foto('s): Sake Beerstra
  Sake Beerstra

Reünie Prins Bernhardschool Kollum

zaterdag 21 mei 2022

KOLLUM – Op zaterdag 21 mei hield de groep van 1973 een reünie op de Prins Bernhardschool in Kollum. Het organiserend comité was ruim 2 jaar met de voorbereiding bezig geweest maar corona gooide iedere keer roet in het eten.

Nu was het dan eindelijk zover. De klasgenoten ontmoetten elkaar op de Prins Bernhardschool waar ze welkom werden geheten door het organisatie comité en de directrice van de school Tietia van Houten. De groep kwam in hun enthousiasme niet verder dan de gang waar de koffie en zelfgebakken cake werden uitgedeeld. De verhalen waren niet van de lucht.

Daarna volgde een rondgang door de school en vertelde de directrice vol enthousiasme over de geheel vernieuwde school en de onderwijs aanpak. Hierna nam oud meester Geert Dijkstra het woord en liet in een power point presentatie oude foto’s zien van het schoolgebeuren. De aanwezige reünisten vertelden daarna om de beurt wat er na de Lagere School in Kollum allemaal gebeurd was.

Fantastische verhalen en carrière switches kreeg men te horen. Van directeur bij het Drents Landschap tot verkoper van speciaal bier kwam voor bij. Na de lunch ging de groep via een mooie wandeling naar de Paradiso bar. Als oud leerkrachten waren aanwezig juf Atje van Vaals en Gerben Heslinga en Geert Dijkstra.

Na een geweldige middag werd afgesloten met een voortreffelijk warm en koud buffet verzorgd door Johnny de Vries en zijn mensen. Nog heerlijk nagenietend kwam een einde aan een fantastische dag.

© Verslag: Ria, Annet en Geert.

Auteur: Redactie RTVNOF
Heb jij nieuws of een opmerking? Stuur de redactie een WhatsApp.
Stuur je tip, video of foto's naar:
  0511-441202 of   tip@rtvnof.nl.
Reünie Prins Bernhardschool Kollum · Foto('s): Sake Beerstra
  Sake Beerstra

VANDAAG OP DE RADIO

105.0 - 105.8 - 107.0 - 107.3 - 107.8 FM
 • 00:00 - 07:00
  It lûd fan Stêd, Waad en Wâlden
  Non-stop muziek met (regio)nieuws en weer.
 • 07:00 - 09:00
  De moarnsshow
  Overzicht van nieuwsreportages & weerbericht en hoofdpunten van het nieuws.
 • 09:00 - 19:00
  It lûd fan Stêd, Waad en Wâlden
  Non-stop muziek met (regio)nieuws en weer.
 • 19:00 - 21:00
  Gospel Time
  Tjerkje Broersma
 • 21:00 - 23:00
  Wat Draaie Menu
  Martin van der Velde
 • 23:00 - 00:00
  It lûd fan Stêd, Waad en Wâlden
  Non-stop muziek met (regio)nieuws en weer.
© 1989 - 2024 RTVNOF · Contact · Tip de redactie · Ingezonden brieven · Disclaimer · Privacy Statement RTV NOF · Vrijwilliger worden?