Revival Events zorgt voor verbinding tussen jongeren en eenzame ouderen

Dinsdag 19-11-2019
KOLLUMERZWAAG - Onlangs werd Revival Events in Kollumerzwaag opgericht, een initiatief om op een creatieve manier mensen te bereiken met een christelijke boodschap. Vanuit het principe ‘verandering van spijs doet eten’ probeert Revival Events om vernieuwende creatieve concepten de ruimte te bieden binnen de kerk, waardoor bestaande groepen opnieuw worden getriggerd en nieuwe doelgroepen kunnen worden aangesproken.

Revival Events gaat zich als eerste inzetten voor een versterking van de band tussen jongeren en ouderen. Sommige ouderen hebben het in de wintertijd extra moeilijk en voor hen wil Revival Events er graag zijn. Revival Events bakt samen met een aantal jongeren de komende winterperiode cakes, om de ouderen in de winter te verblijden met een bezoekje en een lekkere cake.

Weet u/jij iemand die het moeilijk heeft? Stuur dan een mailtje met de naam van de persoon en het adres naar: re5alevents@gmail.com 

Schroom niet om meerdere mensen op te geven, dan gaat Revival Events samen met de jongere generatie proberen bij zoveel mogelijk mensen langs te gaan.

terug naar overzicht

Vandaag op de radio

00:00-18:00 | RTV NOF Nonstop
18:00-19:00 | Hoezo Kleinkunst
19:00-20:00 | Fryslan Fan
20:00-21:00 | Werom yn de tiid
21:00-00:00 | RTV NOF Nonstop
Klik hier voor programma- informatie