Rhythmgirls scoren in Drachten · Foto('s): Eigen foto
  Eigen foto

Rhythmgirls scoren in Drachten

maandag 13 mei 2019

Afgelopen zaterdag, 11 mei, waren de Rhythmgirls aanwezig op de twirlwedstrijd in Drachten. Voor deze dames was het de tweede wedstrijd van het seizoen. Na de eerste (in maart) is er hard getraind op de tips en verbeterpunten die aangegeven waren door de juryleden en dat heeft zijn uitwerking gehad.

Bij het onderdeel solo 1baton junior wisten Alina Sipma, Wietske Beets en Carenza van der Meulen plaatsingspunten te scoren voor de voorrondes van het NK. In de senior klasse deden Iris Hoekstra, Lisanne Koop en Durkje Cuperus dat ook. Voor Alina en Durkje was het de tweede keer en zij zijn daarmee nu al geplaatst voor de voorrondes.

Met hun solo 2baton routine scoorden zowel Wietske Beets in de junior en Durkje Cuperus in de senior ook hier plaatsingspunten. Bij de dancetwirl waren het Lisanne Koop in de senior beginner en Anita de Vries in de senior intermediate die beloond werden met hun 1e plaatsingspunten.

Het C-ensemble werd 1e in een groep van 3 deelnemers. Het D-team, bestaande uit 8 fanatieke meisjes waarvan de jongste net 5 jaar is, stal de harten van het publiek en de jury met hun prachtige Maja de Bij routine en wisten de derde plek te bemachtigen in een groep van 5 deelnemende teams.

Vandaag op de radio

 • 00:00 - 19:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
 • 19:00 - 21:00
  Country Trail
  Country Trail is het programma, waar alle aspecten van de countrymuziek aan bod komen.
 • 21:00 - 22:00
  Brasstime
  Brasstime met Klaas Groenwold
 • 22:00 - 00:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
© 1989 - 2020 RTVNOF · · Regio · Historie · Sport · Ondernemend · Agenda · Uitzending gemist · Contact