RTV NOF is op zoek naar ‘dorpsomroepers’ · Foto('s): RTV NOF
  RTV NOF

RTV NOF is op zoek naar ‘dorpsomroepers’

maandag 29 juni 2020

DE WESTEREENRTV NOF is de omroeporganisatie voor Noardeast-Fryslân en Dantumadiel. Wij verzorgen radio/tv programma’s en brengen online-nieuws via web en app. Bij onze organisatie zijn op dit moment meer dan honderdtwintig vrijwilligers werkzaam. Wij staan midden in de samenleving en proberen voor alle doelgroepen een interessant aanbod te brengen.

Graag willen wij nog meer verbinding vinden in de dorpen en de stad in onze regio. Er gebeurt regelmatig iets, maar helaas blijkt dat vele goede items niet het nieuws halen en RTV NOF in het bijzonder. Wij vinden dat heel jammer, temeer omdat initiatief nemers vaak veel energie steken in het vormgeven van het initiatief. Vaak zijn dat kleine zaken maar ook grote gebeurtenissen bereiken niet altijd de inwoners van onze gemeentes.

Lokaal streek, dorps -en stads-nieuws is juist zo leuk om over geïnformeerd te worden. Hoe klein of hoe gek ook, wij horen het graag. Ons redactie team zal elke tip bekijken en keuzes hierin maken. Is het geschikt en wat doen we ermee. Is het iets voor ons videoteam, of wellicht beter om een fotoreportage te komen maken of sturen wij juist een verslaggever die  geluidsopnames komt maken. Dit alles begint bij de juiste tip!

Daarom zoeken wij mensen/dorpsomroepers die de ogen en oren zijn van de gemeenschap. Iemand die als eerste het nieuws hoort, ziet of kennis van krijgt. Iemand die het nieuws verspreid, zoals vroeger ‘’de dorpsomroeper’’ dat deed. Luid bellend liep hij door de straten en verspreidde het nieuws. Ook in deze huidige tijd zijn er nog altijd vergelijkbare personen. Ben jij zo’n persoon die zegt; ik kan zelf ook wel iets betekenen op het gebied van video, fotografie of tekst, dan zijn we opzoek naar jou. Kun je zelf niet, maar weet je een geschikte persoon hiervoor, ook dat horen wij graag.

Stuur je gegevens naar: omroeper@rtvnof.nl en wij nemen z.s.m. contact op!

 

Vandaag op de radio

 • 00:00 - 18:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
 • 18:00 - 20:00
  Bertus Hatzmann
  Bertus Hatzmann van 18.00-20.00 uur met muziek en info.
 • 20:00 - 22:00
  Weekend Kick-Off
  Weekend Kick-Off is een programma wat vooral gericht is op jongeren. In dit programma wordt van alles besproken...
 • 22:00 - 00:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
© 1989 - 2020 RTVNOF · · Regio · Historie · Sport · Ondernemend · Agenda · Uitzending gemist · Contact · Privacy Statement RTV NOF · Disclaimer · Organisatie · Vrijwilliger worden?