Vacatures: weekend technici RTV NOF · Foto('s): RTV NOF
  RTV NOF

Vacatures: weekend technici RTV NOF

dinsdag 23 oktober 2018

Ben je geïnteresseerd in sport, regio nieuws, het maken van radio en wil jij wel een paar uur per week vrijmaken om minimaal 1x per maand in het weekend mee te helpen bij streekomroep RTV NOF? Dan zoeken wij jou! Voor onze programma’s de Weekend Nieuwsshow en Rûnwei Sport zoeken wij programmatechnici en presentatoren.

Deze vrijwilligers zijn verantwoordelijk voor het goed laten verlopen van de uitzending in de studio. Een technicus bedient tijdens live-uitzendingen op de radio het mengpaneel en de muziekcomputer. Zij starten de muziek en zorgen dat alle verbindingen op de radio komen en de presentatoren tijdig in de uitzending komen. Voor deze functie bent u minimaal één keer in de drie weken enkele uren beschikbaar op zaterdag en/of zondag.

Ook presentatoren van de nieuws- en sportprogramma’s zijn van harte welkom! Je praat met gasten, doet aan en afkondigingen en helpt door de week met de samenstelling van de radioprogramma’s. Je gaat aan de slag in een enthousiast team, die je ook zullen inwerken. Heb je interesse of wil je graag meer weten over deze vacature? Mail naar vacatures@rtvnof.nl voor een kennismakingsgesprek in onze studio in De Westereen.

Vacatures: weekend technici RTV NOF · Foto('s): RTV NOF
  RTV NOF

Vandaag op de radio

 • 00:00 - 18:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
 • 18:00 - 20:00
  Bertus Hatzmann
  Bertus Hatzmann van 18.00-20.00 uur met muziek en info.
 • 20:00 - 22:00
  Weekend Kick-Off
  Weekend Kick-Off is een programma wat vooral gericht is op jongeren. In dit programma wordt van alles besproken...
 • 22:00 - 00:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
© 1989 - 2020 RTVNOF · · Regio · Historie · Sport · Ondernemend · Agenda · Uitzending gemist · Contact · Privacy Statement RTV NOF · Disclaimer · Organisatie · Vrijwilliger worden?