S.v. ASC’75 in voorbereiding op het seizoen 2020/2021 · Foto('s): 

S.v. ASC’75 in voorbereiding op het seizoen 2020/2021

donderdag 16 juli 2020

AUGUSTINUSGA – Na het abrupte einde van het vorige seizoen, is de selectie van ASC 1 inmiddels begonnen aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen.

Met bijna dezelfde selectie(gestopt zijn Remko Hofman en Dennis de Haan, terugkomend van een langdurige blessure is Marco de Haan) als het afgelopen seizoen maar met een nieuwe trainer: Arend de Boer, overgekomen van WWS, zal ASC het komende seizoen wederom aantreden in de 5e klasse C. De klasse waarin ASC uitkomt is dezelfde als het voorgaande seizoen, maar wel met een aantal andere teams. Zo is VCR verdwenen en zijn Jistrum en Surhuisterveen de nieuwkomers in een mooie competitie, met daarin een aantal echte derby’s als gevolg.

De doelstelling van ASC en de hoofdtrainer zijn eveneens bijna onveranderd: meedraaien in de sub-top en zo mogelijk een periode pakken. Na een uitermate ongelukkige competitiestart van het afgelopen seizoen maar met een sterk herstel in het vervolg, onder voormalig trainer Cor Elzinga, lijkt er van alles mogelijk.

In de technische staf, buiten de komst van een nieuwe hoofdtrainer, zijn er nog een aantal wijzigingen doorgevoerd. Een toevoeging aan de staf is, ‘oude bekende’ Atze de Haan, die na een jaar afwezigheid, zijn taken als assistent trainer weer oppakt. Dennis Kolthof blijft aan als grensrechter/leider. Arjen Vries neemt afscheid als leider en zal worden opgevolgd door Hans Westra, die overkomt van het 2e elftal, waardoor de staf weer op volle sterkte is.

Onder leiding van hoofdtrainer Arend de Boer en assistent Atze de Haan, is de selectie, na de versoepelingen in het beleid rond het coronavirus, op donderdag 2 juli reeds begonnen aan de voorbereiding van het seizoen 202/2021. Tot en met 16 juli is/wordt er twee keer in de week een pittige training afgewerkt en is er nu bijna tijd voor een ‘vakantie’ van 2 weken. Op dinsdag 4 augustus aanstaande wordt de voorbereiding hervat met een training, donderdag 6 augustus gevolgd door nog een training. Op zaterdag 8 augustus is er een ‘trainingsdag’, met in de ochtend een training en na de lunch volgt er een spelactiviteit. Hierna volgen trainingen op dinsdag 11 en donderdag 13 augustus.

De eerste oefenwedstrijd staat zaterdag 15 augustus op het programma om 14.30 uur in Kollumerzwaag, waar ASC het dan opneemt tegen Friese Boys, de ploeg van ‘oud’ ASC gediende, Martin Brandsma. Vervolgens op dinsdag en donderdag weer een training, nu in voorbereiding op de oefenwedstrijd van 22 augustus tegen ONT 2 in Opeinde(voormalige club en tevens woonplaats van onze hoofdtrainer), waartegen vanaf 13.00 uur, 3 keer 30 minuten afgewerkt zullen worden. De hierop volgende dinsdag is er dan alweer een oefenwedstrijd, deze keer om 19.30 uur op eigen terrein tegen ODV, uit Wijnjewoude. De voorbereiding wordt op donderdag 27 augustus met een training afgesloten, waarna op 29 augustus de eerste bekerconfrontatie op het programma staat en het seizoen 2020/2021 dan ook officieel begint.

Wij wensen trainer, staf, selectie en supporters veel succes en vooral ook veel voetbalplezier in het komende seizoen, en hopen verschoond te blijven van vreemdsoortige situaties als de afgelopen jaargang. #blijfgezond #letsgoredwhitearmy

 

Vandaag op de radio

 • 00:00 - 08:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
 • 08:00 - 09:00
  Harteklanken
  Tijdens het ontbijt op zaterdagochtend brengt RTV NOF geestelijke Harteklanken.
 • 09:00 - 11:00
  Klankbord
  Geestelijk verzoekplaten programma. Tijdens het programma bestaat de mogelijkheid om telefonisch een lied met een boodschap aan te vragen voor een zieke of jarige of gewoon zomaar.
 • 11:00 - 14:00
  Weekend Nieuwsshow
  Luchtig lunchprogramma, waarin nieuws en actualiteiten op een toegankelijke manier worden besproken.
 • 14:00 - 18:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
 • 18:00 - 20:00
  Hollandse toppers
  Elke zaterdagavond hoor je Tinus uit je speakers komen. De gezelligste hits en meezingers komen voorbij in Hollandse toppers!
 • 20:00 - 23:00
  Hollands op zijn best
  Nederlandstalig verzoekplaten-programma voor iedereen, voor jong en oud. Bel voor een plaat naar (0511) 44 12 02.
 • 23:00 - 00:00
  Hollandse Nacht
  Nonstop de beste Nederlandstalige muziek.
© 1989 - 2020 RTVNOF · · Regio · Historie · Sport · Ondernemend · Agenda · Uitzending gemist · Contact · Privacy Statement RTV NOF · Disclaimer · Organisatie · Vrijwilliger worden?