Sake Boskma in Leafde foar Muzyk

Woensdag 21-08-2019
DE WESTEREEN - Woensdagavond is weer de eerste muzikale gast bij het radioprogramma Leafde foar Muzyk.  En dat is niemand minder dan 1 van de bekendste obers van Dokkum en omstreken de duizendpoot Sake Boskma. Wie kent hem niet, de altijd spontane en fleurige Sake die altijd wel even een praatje maak met deze of gene.

Hij komt ook zo nu en dan wel eventjes bij de radio van Omrop Fryslan voorbij waar hij dan graag wat mag roddelen over bijvoorbeeld de gebeurtenissen rondom het songfestival want jawel Sake is een echte kenner op dat gebied. Ook een man die zeker zijn lof heeft verdient met het ophalen van veel geld voor vele goede doelen en ook ieder jaar streeft hij er weer voor om steeds de lat wat hoger te leggen om zeg maar het bedrag steeds groter te maken dan het jaar daarvoor.

Ook een sporter dat is die ook, fiets tochten wandeltochten en spinnen met voorall lekkere rockmuziek. Want zekers Sake heeft leafde foar muzyk en woensdagavond schuift hij bij Klaske aan in de studio van RTV NOF en komt vertellen over van alles en nog wat en neemt ook zijn favoriete liedjes mee om te laten horen. Dus luister gezellig mee tussen 19.00 & 21.00 uur.

terug naar overzicht

Overig nieuws

Vandaag op de radio

00:00-18:00 | RTV NOF Nonstop
18:00-19:00 | Lytse klankjes
19:00-21:00 | Gospel Time
21:00-22:00 | Geloven & Beleven
22:00-00:00 | RTV NOF Nonstop
Klik hier voor programma- informatie