Sander Slijver en Kerst Huisman te gast bij Leafde foar Muzyk · Foto('s): Eigen foto's
  Eigen foto's

Sander Slijver en Kerst Huisman te gast bij Leafde foar Muzyk

woensdag 17 april 2019

Woensdagavond is er weer een Leafde foar Muzyk en met gasten die komen vertellen over natuurlijk hun liefde voor muziek en ze komen vertellen wat hun zoal bezighoud in de maatschappij.

Sander Slijver is een liefhebber van vele soorten muziek maar als je hem ziet dan weet je dat hij is blijven hangen in de punktijd en hij is de laatste tijd ook veel in het nieuws over zijn blokkeerfries avontuur en hij gaat een paar van zijn eigen geschreven gedichten voorlezen #PunkT├║tsje.

Ook schuift âld-sjoernalist, publisist en histoarikus Kerst Huisman aan bij Klaske, hij heeft ook zeker Leafde foar Muzyk en heeft mooie muziek uit gekozen die zeker in het programma passen, ook komt hij vertellen over zijn acties van de laatste tijd. Onder andere zijn actie voor de Blokkeerfriezen. Deze is erop gericht elke Nederlander op te roepen om door middel van een brief of kaart bezwaar aan te tekenen tegen de onterechte en veel te zware bestraffing van de Blokkeerfriezen in het algemeen en van Jenny Douwes in het bijzonder.

Dus er is weer genoeg om even af te stemmen op Leafde foar Muzyk ~ RTV NOF tussen 19.00 & 21.00 uur.

Sander Slijver en Kerst Huisman te gast bij Leafde foar Muzyk · Foto('s): Eigen foto's
  Eigen foto's

Vandaag op de radio

 • 00:00 - 18:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
 • 18:00 - 19:00
  Lytse klankjes
  Lytse klankjes is een geestelijk programma bij RTV NOF voor de jonge luisteraars.
 • 19:00 - 21:00
  Gospel Time
  Gospelmuziek uit Noordoost-Friesland, maar ook van ver daarbuiten.
 • 21:00 - 22:00
  Geloven & Beleven
  Wekelijks ontvangen we een gast met wie gesproken over het geloof. In het gesprek wordt gesproken over persoonlijke ervaringen en de rol van het geloof in het leven van de gast.
 • 22:00 - 00:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
© 1989 - 2020 RTVNOF · · Regio · Historie · Sport · Ondernemend · Agenda · Uitzending gemist · Contact · Privacy Statement RTV NOF · Disclaimer · Organisatie · Vrijwilliger worden?