SC Cambuur Voetbal- en Keeperskampen in zomervakantie

Donderdag 04-07-2019
LEEUWARDEN - SC Cambuur organiseert tijdens de zomervakantie vier SC Cambuur Voetbalkampen voor kinderen van 6 tot en met 15 jaar. In juli zijn er Voetbalkampen op het sportcomplex van FVC in Leeuwarden 15 t/m 17 juli en SC Terschelling 23 t/m 25 juli. Van 14 t/m 16 augustus vindt er een SC Cambuur Voetbalkamp plaats bij VV St.-Annaparochie, terwijl van 19 t/m 21 augustus een Voetbalkamp bij SC Leovardia in Leeuwarden op het programma staat.

Speciaal voor jeugdige keepers wordt er tijdens de SC Cambuur Voetbalkampen bij FVC en SC Leovardia tegelijkertijd een SC Cambuur Keeperskamp georganiseerd. Alle trainingen van de driedaagse Voetbal- en Keeperskampen vinden dagelijks plaats van 9.00-15.00 uur.

SC Cambuur Skill Games
Voetbal- en keepersplezier vormen de belangrijkste uitgangspunten van de SC Cambuur Voetbal- en Keeperskampen. Naast de SC Cambuur Skill Games en diverse partijvormen staan een Meet & Greet met spelers van de eerste selectie van SC Cambuur op het programma. Na afloop mogen alle deelnemende jongens en meisjes hun eigen SC Cambuur Voetbalkampen-tenue houden en ontvangen ze een certificaat als herinnering aan drie dagen vol voetbal- en keepersplezier. Bovendien krijgen ze twee wedstrijdkaarten voor een thuiswedstrijd van SC Cambuur.

Inschrijven voor de SC Cambuur Voetbal- en Keeperskampen kan via www.cambuur.nl/voetbalkampen.

terug naar overzicht
SC Cambuur Voetbalkampen.
© Foto's: Eigen foto's


Vandaag op de radio

00:00-19:00 | RTV NOF Nonstop
19:00-21:00 | Country Trail
21:00-22:00 | Brasstime
22:00-00:00 | RTV NOF Nonstop
Klik hier voor programma- informatie