‘Scooters’- avond met aansluitend dansavond Alarm! in Iduna

Dinsdag 18-02-2020
Waar:
Drachten
Wanneer:
Zaterdag 29-02-2020
Nog één keer Scooters met Blazuh en Bra Killar Tva. Zaterdag 29 februari vindt in Iduna een ‘ouderwetse’ Scooters avond plaats. Café Scooters in Drachten besloot dik een half jaar geleden de deuren te sluiten. Velen kennen Scooters als een café waar toffe bands te zien waren, maar ook waar je terecht kon voor een gezellige pubquiz of een maffe karaoke!

De afgelopen jaren heeft Iduna regelmatig samengewerkt met café Scooters. Diverse bands waaronder Skeletal Remains en The Take (met leden van Biohazard) hebben in het café gespeeld.

Vandaar dat je deze zaterdag voor de laatste keer nog een keer kan komen genieten van een vertrouwde Café Scooters avond, maar dan in Iduna. Samen met de Scooters huisbands, de muziek en de vertrouwde gezichten die je van het café kent én met optredens van Bra Killar Tva (rock en metalcovers met barman Jan) en Blazuh (hardrock covers, bekend van oa Clash of the Coverbands en natuurlijk als Oerrock huisband).

Uiteraard is deze avond net zoals voorheen in Scooters gratis toegankelijk. Bovendien mogen bezoekers van de Scooters-avond erna gratis door naar de tweede editie van dansavond Alarm!

Alarm! dansen op toppers uit het alternatieve indiecircuit
Op zaterdag 29 februari vanaf 23 uur vindt de tweede editie plaats van Alarm! Ben je klaar met die standaard clubavonden en toe aan het tegenovergestelde? Of ben je niet zo van de hippe disco’s, maar heb je toch zin in goed (dans)vermaak? ALARM! biedt een clubavond met alle toppers uit het alternatieve indiecircuit, denk aan bijvoorbeeld Beastie Boys, The Killers, Arctic Monkeys, Green Day.

Meer info: www.iduna.nl

Bijschrift foto: Scooters huisband Bra Killar Tva met rock en metalcovers van barman Jan.

 

terug naar overzicht

© Foto's: Eigen foto

Vandaag op de radio

00:00-18:00 | RTV NOF Nonstop
18:00-19:00 | Hoezo Kleinkunst
19:00-20:00 | Fryslan Fan
20:00-21:00 | Werom yn de tiid
21:00-00:00 | RTV NOF Nonstop
Klik hier voor programma- informatie