Selectie van DTL reisde af naar Boelenslaan · Foto('s): 

Selectie van DTL reisde af naar Boelenslaan

maandag 21 oktober 2019

Zaterdag 19 oktober reisde de selectie van DTL af naar Boelenslaan om daar de een na laatste wedstrijd van het seizoen te spelen tegen Boelenslaan/It Fean 1. Na de wedstrijd van het tweede team van DTL mocht het eerste team haar uiterste best doen om de punten mee naar Hantum te nemen.

De eerste helft begon kansrijk en beide ploegen leverden vermakelijk spel voor het aanwezige publiek. Scheidsrechter Woudstra leidde alles in goede banen en DTL scoorde al gauw 3 doelpunten. Boelenslaan/It Fean scoorde daarna geleidelijk mee met DTL en zo werd de ruststand 3-7 in het voordeel van de gastploeg.

Na de pauze weet de thuisploeg hun achterstand in te halen en komt de stand uiteindelijk op 10-9 voor Boelenslaan/It Fean. De laatste minuten van de wedstrijd waren dan ook erg spannend, het verschil in doelpunten was telkens maar 1 of 2 doelpunten. Met een stand van 10-11 wordt DTL dusdanig goed aangemoedigd door het publiek dat er een kanonschot ingemieterd wordt. Perongeluk wordt de thuisploeg ook opgejut door het publiek en scoort vervolgens ook nog. Hierna volgt de laatste minuut waarin de enorme steun van het publiek in Boelenslaan resulteert in het allerlaatste doelpunt van de wedstrijd aan de zijde van DTL. Hierna klinkt het eindsignaal en wint DTL met een stand van 11-13.

Volgende week speelt DTL de laatste veldwedstrijd van dit jaar tegen Spannum in de gelijknamige dorp. Een prettige week gewenst en tot volgende week!

Vandaag op de radio

 • 00:00 - 18:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
 • 18:00 - 19:00
  Goed gestemd
  Geestelijk kinderprogramma.
 • 19:00 - 21:00
  Leafde foar muzyk
  Klaske neemt je mee in haar liefde voor muziek, met de mooiste muziek door haar uitgekozen.
 • 21:00 - 23:00
  De Smachtwacht
 • 23:00 - 00:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
© 1989 - 2020 RTVNOF · · Regio · Historie · Sport · Ondernemend · Agenda · Uitzending gemist · Contact