Sing In avond met Chr. Mannenkoor Pro Rege · Foto('s): Eigen foto
  Eigen foto

Sing In avond met Chr. Mannenkoor Pro Rege

dinsdag 05 november 2019

Onder het motto ‘zing met ons mee’ zijn wij op zoek naar versterking van onze gelederen. Wij nodigen u uit om mee te zingen tijdens een Sing In op zondag 17 november om 19.30 uur in de Grutte Tsjerke te Ternaard. Deze avond veel koorzang, afgewisseld met samenzang.

Mannenkoor Pro Rege biedt belangstellenden de gelegenheid te ontdekken hoe het is om in een mannenkoor te zingen. Mannen, ervaar het tijdens deze Sing In. Twijfel niet aan uw zangkwaliteiten: iedereen kan zingen. Jan Hibma, onze dirigent, geeft de nodige zangtips en besteedt aandacht aan de juiste zangtechniek. Het geheel wordt muzikaal omlijst door Anja Heikamp-Kommerie op het orgel.

Mannen die het aan durven om mee te zingen met het koor, worden verwacht op de open repetitie om mee te oefenen met het mannenkoor. Deze repetitie is op woensdag 13 november van 20.00 tot 22.00 uur in Gebouw ‘De Ontmoeting’ van de Baptisten Gemeente, Stationsweg 45A te Dokkum. Zondagavond 17 november maakt u uw zangdebuut bij de Sing In. Wij hopen op een gezegende avond en een volle kerk, iedereen is van harte welkom. Hebt u nog vragen? Schroom niet en bel met onze voorzitter Andries Postma, telefoon 0519-321647.

Sing In avond met Chr. Mannenkoor Pro Rege · Foto('s): Eigen foto
  Eigen foto

Vandaag op de radio

 • 00:00 - 18:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
 • 18:00 - 19:00
  Lytse klankjes
  Lytse klankjes is een geestelijk programma bij RTV NOF voor de jonge luisteraars.
 • 19:00 - 21:00
  Gospel Time
  Gospelmuziek uit Noordoost-Friesland, maar ook van ver daarbuiten.
 • 21:00 - 22:00
  Geloven & Beleven
  Wekelijks ontvangen we een gast met wie gesproken over het geloof. In het gesprek wordt gesproken over persoonlijke ervaringen en de rol van het geloof in het leven van de gast.
 • 22:00 - 00:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
© 1989 - 2020 RTVNOF · · Regio · Historie · Sport · Ondernemend · Agenda · Uitzending gemist · Contact