Sinterklaas en zijn Pieten brachten bezoek aan Oudwoude

Zaterdag 23-11-2019
OUDWOUDE - Zaterdagmiddag kwamen Sint en zijn Pieten aan bij de speeltuin “It Itelân” in Oudwoude. Deze keer kwamen Sinterklaas en een aantal van zijn Zwarte Pieten te paard aanlopen. Sinterklaas moest wel hulp hebben van de Zwarte Pieten bij het afstijgen, maar met een trapje lukte dit goed.

De voorzitter van Doarpsbelang Aldwâld, Sjoerd Hoekstra, heette de Sint en zijn Pieten van harte welkom in Oudwoude. Ze gingen even bij alle kinderen langs en werden er pepernoten uitgedeeld.
Piter Imke de Vries, die 40 jaar was geworden, moest ook even bij Sinterklaas komen en kreeg een cadeautje van zwarte piet.

Daarna gingen alle kinderen naar MFC Hústerwâld voor een gezellige middag met Sinterklaas en de Zwarte Pieten. Maar voordat Sinterklaas daar aankwam hebben ze eerst nog een bezoek gebracht aan de oudste inwoonster van Oudwoude, mevrouw Attsje De Boer – de Vries. Ze is 101 jaar en hoopt op 8 januari 2019 102 jaar te worden. En daarna werd een bezoek gebracht aan mevrouw Anneke Dijkstra, die 88 jaar is.

In de grote zaal van Hústerwâld was het met muzikale klanken van DJ Beets en een heel mooi spellencircuit een gezellige middag. Sommige kinderen moesten even bij Sinterklaas komen, want Sinterklaas had iets in het grote boek staan over de kinderen. Er werd gedanst met de Zwarte Pieten. Na afloop kregen alle kinderen een cadeau mee naar huis.

terug naar overzicht
Ontvangst door Sjoerd HoekstraOp bezoek bij 101 jarige Attsje de Boer.Kijk voor meer foto's op www.rtvnof.nl.
© Foto's: Jantsje Wiersma

Vandaag op de radio

00:00-18:00 | RTV NOF Nonstop
18:00-19:00 | Goed gestemd
19:00-21:00 | Leafde foar muzyk
21:00-23:00 | De Smachtwacht
23:00-00:00 | RTV NOF Nonstop
Klik hier voor programma- informatie