Sinterklaasfeest op de Koningin Julianaschool

Dinsdag 03-12-2019
KOLLUM - Dinsdagochtend 3 december stonden de kinderen van de Koningin Julianaschool in Kollum vol verwachting te wachten op Sinterklaas en zijn pieten. Maar hoe luid ze zongen, er kwam geen Sinterklaas…

Gelukkig kwam een leerling op het slimme idee om Sinterklaas te bellen! Wat bleek: Sinterklaas en zijn pieten stonden op de locatie van de oude Koningin Julianaschool. Sinterklaas was ook ongerust want op de oude locatie waren helemaal geen kinderen. Wel zag Sinterklaas dat er hard gewerkt werd aan het nieuwe Kindcentrum Kollum. Door het telefoontje wist Sinterklaas gelukkig waar hij naar toe moest, namelijk naar de tijdelijke huisvesting van de Koningin Julianaschool.

Sinterklaas heeft toen de hulp in geroepen van de bouwer van het Kindcentrum Kollum, Dijkstra Draaisma, en het bouwbedrijf wilde meteen helpen! Met een prachtige grote vrachtauto, met zwaailichten, werden Sinterklaas en zijn pieten naar de tijdelijke school gebracht en kon het sinterklaasfeest beginnen!

Dit gebeurde met alle kinderen gezamenlijk. Alle groepen hadden prachtige optredens voor Sinterklaas en zijn Pieten ingestudeerd. Dit was een geweldige happening. Mede door de hulp van de activiteitencommissie en de juffen hebben alle kinderen kunnen genieten van een prachtig Sinterklaasfeest.

terug naar overzicht
Sinterklaasfeest op de Koningin JulianaschoolSinterklaasfeest op de Koningin JulianaschoolMeer foto's en verslag op www.rtvnof.nl
© Foto's: Sake Beerstra

Overig nieuws

Vandaag op de radio

00:00-19:00 | RTV NOF Nonstop
19:00-21:00 | Country Trail
21:00-22:00 | Brasstime
22:00-00:00 | RTV NOF Nonstop
Klik hier voor programma- informatie