Sopraan, verteller en harpiste boeien publiek Buitenpost · Foto('s): Stichting Het Behouden Huis
  Stichting Het Behouden Huis

Sopraan, verteller en harpiste boeien publiek Buitenpost

maandag 30 oktober 2017

Sopraan Tetsje van der Kooi, verteller Frank Belt en harpiste Janneke van der Lugt boeiden zondagmiddag het publiek van stichting het Behouden Huis. Dat gebeurde tijdens de voorstelling ‘vrouwen aan zee’ in een volle Doopsgezinde kerk in Buitenpost. Het trio liet de zee leven in Friese volksliederen van onder meer Folkertsma, Slofstra en Halbertsma.

Sopraan Tetsje van der Kooi treedt graag op in sfeervolle kerken en theaters in Nederland. Ook verleent ze regelmatig medewerking aan radio- en tv-opnames. Stichting Het Behouden Huis verzorgt al jaren een cultureel programma voor jong en oud. Naast de traditionele voorstelling voor de basisscholen, zijn exposities en concerten onderdeel van hun programma.

Vandaag op de radio

 • 00:00 - 18:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
 • 18:00 - 19:00
  Hoezo Kleinkunst
  Hoezo Kleinkunst brengt u liedjes, sketsches en wetenswaardigheden vanaf het begin van de kleinkunst tot de jaren '90 van de vorige eeuw.
 • 19:00 - 20:00
  Fryslan Fan
 • 20:00 - 21:00
  Werom yn de tiid
  Werom yn de tiid is een programma mei muzyk ut de jierren '60 en '70.
 • 21:00 - 00:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
© 1989 - 2020 RTVNOF · · Regio · Historie · Sport · Ondernemend · Agenda · Uitzending gemist · Contact · Privacy Statement RTV NOF · Disclaimer · Organisatie · Vrijwilliger worden?