Spannende FK tafeltenniskampioenschappen verwacht in Dokkum · Foto('s): Eigen foto's
  Eigen foto's

Spannende FK tafeltenniskampioenschappen verwacht in Dokkum

vrijdag 08 februari 2019

Enkele jaren geleden waren de Friese tafeltennis kampioenschappen ook in Dokkum. Het werd een succes. Nu heeft het bestuur van TTV Dokkum gedacht een open kampioenschap te organiseren.

Eind vorig jaar begon de inschrijving. De eerste inschrijvingen dienden zich aan. Het maximum aan tal van 150 inschrijvingen werd heel snel bereikt. Er waren al 154 tafeltennissers, die zich hadden aangemeld als het bestuur de inschrijving afsloot. Verrassend is dat deelnemers uit andere provincies zich ook hebben ingeschreven. De wedstrijden zullen in de sporthal de Doelstien worden gespeeld. En wel op zaterdag 23 februari vanaf 9 uur. De zaal is open vanaf 8.00 uur.

Arnoud Meyer was en is nog steeds lid van TTV Dokkum. Ondanks het feit, dat hij al jaren lang buiten de provincie Friesland speelt. Van TTV Buitenpost komen o.a. Jaap van Tijum en Thomas Kuyer. Zij spelen in de tweede divisie. Ook FTTC 1 uit Franeker speelt in de tweede divisie. Van hen spelen o.a. Arnold Terpstra en Bram Parlevliet.

Theo de Vries van TTV Dokkum zal ook van de partij zijn. De Vries speelde jarenlang voor de TTV Anja uit De Westereen. Maar helaas bestaat TTV Anja niet meer. Wel zijn spelers van deze vereniging verder gaan spelen bij TTV Dokkum en bij TTV Drachten. Zeker een heel prettig weerzien. Spelers uit de Groninger verenigingen Midstars en Argus zijn ook van de partij. Zelfs enkele spelers uit Nijkerk zullen spelen in het noordelijke Dokkum.

Categorieën zijn verdeeld in gezamenlijke B/C licenties en D, E, F en G licentie. Maar ook dames komen naar Dokkum om te spelen voor de prijzen. En niet te vergeten de jongens en de meisjes met jeugdlicentie. Bij de jeugd zijn de Dokkumers Iljan Nicolai en Mark Hankel zeker favoriet. Verder zullen zeker aanwezig zijn spelers van Ready uit Leeuwarden, YOS uit Ysbrechtum en ttv Nordic uit Kollum. Het bestuur hoopt, dat om half zes het toernooi is afgelopen. Toeschouwers zijn van harte welkom bij de spannende Friese tafeltennis kampioenschappen. In de morgenuren zijn de dubbelspelen.

Auteur: Redactie RTVNOF
Heb jij nieuws of een opmerking? Stuur de redactie een WhatsApp.
Stuur je tip, video of foto's naar:
  0511-441202 of   tip@rtvnof.nl.
Spannende FK tafeltenniskampioenschappen verwacht in Dokkum · Foto('s): Eigen foto's
  Eigen foto's

VANDAAG OP DE RADIO

105.0 - 105.8 - 107.0 - 107.3 - 107.8 FM
  • 00:00 - 19:00
    It lûd fan Stêd, Waad en Wâlden
    Non-stop muziek met (regio)nieuws en weer.
  • 19:00 - 20:00
    Jazz Go Blue
    Gert Nitters
  • 20:00 - 21:00
    Country Trail
    Albert de Vries
  • 21:00 - 00:00
    It lûd fan Stêd, Waad en Wâlden
    Non-stop muziek met (regio)nieuws en weer.
© 1989 - 2024 RTVNOF · Contact · Tip de redactie · Ingezonden brieven · Disclaimer · Privacy Statement RTV NOF · Vrijwilliger worden? · Externe Radio