Spannende FK tafeltenniskampioenschappen verwacht in Dokkum · Foto('s): 

Spannende FK tafeltenniskampioenschappen verwacht in Dokkum

donderdag 07 februari 2019

Enkele jaren geleden waren de Friese tafeltennis kampioenschappen ook in Dokkum. Het werd een succes. Nu heeft het bestuur van TTV Dokkum gedacht een open kampioenschap te organiseren. Eind vorig jaar begon de inschrijving.

De eerste inschrijvingen dienden zich snel aan. Het maximum aan tal van 150 inschrijvingen werd heel snel bereikt. Er waren al 154 tafeltennissers, die zich hadden aangemeld als het bestuur de inschrijving sluit. Alles ging boven verwachting. Maar het aantal van 154 blijft gewoon staan. Verrassend is ook , dat deelnemers uit andere provincies zich hebben ingeschreven.

De wedstrijden zullen in de sporthal de Doelstien worden gespeeld. En wel op zaterdag 23 februari vanaf 9 uur. Zaal open vanaf 8.00 uur. Arnoud Meyer was en is nog steeds lid van TTV Dokkum. Ondanks het feit, dat hij al jaren lang buiten de provincie Friesland speelt. Van ttv Buitenpost komen o.a. Jaap van Tijum en Thomas Kuyer. Zij spelen in de tweede divisie. Ook FTTC 1 uit Franeker speelt in de tweede divisie. Van hen spelen o.a. Arnold Terpstra en Bram Parlevliet. Theo de Vries van TTV Dokkum zal ook van de partij zijn. De Vries speelde jarenlang voor de TTV Anja uit de Westereen. Maar helaas bestaat TTV Anja niet meer.

Wel zijn spelers van deze vereniging verder gaan spelen bij TTV Dokkum en bij TTV Drachten. Zeker een heel prettig weerzien. Spelers uit de Groninger verenigingen Midstars en Argus zijn ook van de partij. Zelfs enkele spelers uit Nijkerk zullen spelen in het noordelijke Dokkum. Categorie├źn zijn verdeeld in gezamenlijke B/C licenties en D, E, F en G licentie. Maar ook dames komen naar Dokkum om te spelen voor de prijzen. En niet te vergeten de jongens en de meisjes met jeugdlicentie. Bij de jeugd zijn zeker de Dokkumers Iljan Nicolai en Mark Hankel zeker favoriet. Verder zullen zeker aanwezig zijn spelers van Ready uit Leeuwarden, YOS uit Ysbrechtum en ttv Nordic uit Kollum.

Het bestuur hoopt, dat half zes het toernooi is afgelopen. Toeschouwers zijn van harte welkom bij de spannende Friese tafeltennis kampioenschappen. In de morgenuren zijn de dubbelspelen.

Spannende FK tafeltenniskampioenschappen verwacht in Dokkum · Foto('s): 
  

Vandaag op de radio

 • 00:00 - 19:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
 • 19:00 - 21:00
  Country Trail
  Country Trail is het programma, waar alle aspecten van de countrymuziek aan bod komen.
 • 21:00 - 22:00
  Brasstime
  Brasstime met Klaas Groenwold
 • 22:00 - 00:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
© 1989 - 2020 RTVNOF · · Regio · Historie · Sport · Ondernemend · Agenda · Uitzending gemist · Contact