Speeddaten bewoners Kollumerzwaag

Zaterdag 15-02-2020
KOLLUMERZWAAG - In december 2019 en januari van dit jaar zijn er dertig nieuwbouwwoningen aan de Pieter Postmastrjitte, Bjirkehof en Kastanjehof in Kollumerzwaag aan de nieuwe bewoners opgeleverd. Op vrijdagmiddag 14 februari werd er een feestelijke opening georganiseerd in de kantine van voetbalvereniging Friese Boys.

Op Valentijnsdag hebben wethouder Engbert van Esch en Edgar Pattipeilohy Projectleider van Thús Wonen samen de opening verricht in aanwezigheid van alle personen die er aan meegewerkt hebben om deze woningen te realiseren. Niet alleen Thús Wonen is trots op deze woningen maar ook alle mensen die aan de realisatie hebben bijgedragen waaronder de bewoners, aannemer Jorritsma, Gemeente Noardeast-Fryslan en Dorpsbelang. Met alle partijen is een bijdrage geleverd aan de leefbaarheid van het dorp.

Via een aantal ronden speeddaten konden de nieuwe bewoners kennis met elkaar maken. Na afloop hiervan was er tijdens een hapje en een drankje nog gelegenheid om verder kennis te maken.

terug naar overzicht
Speeddaten bewoners KollumerzwaagSpeeddaten bewoners KollumerzwaagMeer foto's en verslag op www.rtvnof.nl
© Foto's: Sake Beerstra

Overig nieuws

Vandaag op de radio

00:00-18:00 | RTV NOF Nonstop
18:00-19:00 | Hoezo Kleinkunst
19:00-20:00 | Fryslan Fan
20:00-21:00 | Werom yn de tiid
21:00-00:00 | RTV NOF Nonstop
Klik hier voor programma- informatie