Steekincident in binnenstad Dokkum

Zaterdag 19-10-2019
DOKKUM - Aan de Grote Breedstraat in Dokkum werd zaterdagavond een gewonde man op een bankje aangetroffen in het centrum. Bij de politie kwam de melding binnen als een ‘steekpartij’, waarop meerdere eenheden ter plaatse kwamen.

Wat de aanleiding voor het geweldsincident is geweest, is nog onbekend. Ter plaatse spraken omstanders over een geweldadige beroving. Een ambulance kwam ter plaatse en heeft het mannelijke slachtoffer behandeld, waarna hij is overgebracht naar het ziekenhuis in Leeuwarden.

De politie is direct een zoekactie gestart naar de verdachten die het geweldsincident pleegden. Hierbij is onder andere Burgernet ingezet en zijn verschillende omstanders gehoord. Ook werden videobeelden van verschillende bedrijven veiliggesteld, omdat de vluchtroute, mede door tipgevers, snel in kaart kon worden gebracht.

In de Burgernetmelding werd verzocht uit te kijken naar twee personen die zwarte hoodies droegen. Of er intussen een verdachte (of meerdere) zijn aangehouden is nog onbekend. Hierover volgt in de loop van zondag meer informatie.

Mocht u nog tips hebben, kunt u de politie bereiken via 0900-8844.

terug naar overzicht
Zaterdagavond is in de Grote Breedstraat een gewonde man aangetroffenVermoedelijk slachtoffer van een steekincident
© Foto's: 112 Dokkum


Overig nieuws

Vandaag op de radio

00:00-18:00 | RTV NOF Nonstop
18:00-19:00 | Goed gestemd
19:00-21:00 | Leafde foar muzyk
21:00-23:00 | De Smachtwacht
23:00-00:00 | RTV NOF Nonstop
Klik hier voor programma- informatie